Reviews van Rituals

avatar

Raymond Cloosterman

85% waardeert directeur

56% positieve zakelijke vooruitzichten

Rituals heeft een werknemersbeoordeling van 3,5 van 5 sterren, op basis van 199 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Rituals is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Retail en groothandel (3,5 sterren).

Reviews per functie

199 reviews
29 mrt 2016

Verkoopster Rituals

Pluspunten

Zeer fijne teamsfeer, je krijgt veel opleidingen zodat je ook veel leert over de Rituals producten. Je word heel goed opgeleid in het verkopen van de producten, hoe het moet etc.

Minpunten

Ik heb eigenlijk geen minpunten toe te voegen, voor mij is dit waar dat ik altijd naar gezocht heb, een leuke werksfeer en collega's waar je op kunt rekenen.

3,0
16 sep 2021

Niets is wat het lijkt

Pluspunten

Super leuke producten, fijne collega's, mooie aankleding in de winkel,

Minpunten

Doorgroeien bijna niet mogelijk, er word verwacht van heel flexibel te zijn maar helaas krijg je er niets voor terug. Altijd wel proberen met producten, late wijziging in leveringen, plots een event bij inplannen, ... mensen op kantoor hebben geen idee van de werkelijkheid in de winkel. Heel jammer voor de mensen op de vloer.

2,0
7 sep 2022

Pluspunten

Je krijgt iedere maand een cadeau.

Minpunten

Veel geroddel. Geen doorgroeimogelijkheden. Veel wordt er in de doofpot gestoken.

Weergave: 1 - 3 van 199 reviews

Glassdoor heeft 1.341 reviews over Rituals die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Rituals. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Rituals bij je past.