Reviews voor Robert Half | Glassdoor.be

Reviews van Robert Half

Bijgewerkt op 15 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 3331 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
63%
Aanbevelen bij een kennis
81%
Waardeert directeur
Robert Half CEO Harold M. Messmer Jr.
Harold M. Messmer Jr.
955 Beoordelingen
  1. "Top Communicatie, alles goed geregeld"

    SterSterSterSterSter
    • Cultuur en waarden
    Voormalige werknemer - Student in Antwerpen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij Robert Half voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Makkelijk communiceren met de medewerkers van Officeteam. Ze hebben mij aan leuke jobs geholpen.

    Minpunten

    Verouderd uur ingave en contract systeem. Maar laat dat geen belemmering zijn om via Officeteam te werken

    Advies aan management

    -

    Robert Half2019-03-08
  2. "Recruiter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter in Amsterdam

    Ik voltijd gewerkt bij Robert Half voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Zaken zijn er goed geregeld

    Minpunten

    zeer commercieel gedreven en op targets

    Robert Half2018-04-18
  3. Nuttig (2)

    "Leuk als starter maar voor verder ontwikkelen op persoonlijk vlak weinig vrijheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruitment Consultant 
    Niet aanbevolen

    Ik voltijd gewerkt bij Robert Half voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Duidelijke kaders in het werk wat fijn is als starter. - Als je het goed doet mooie kansen op aantrekkelijke bonussen en andere incentives. - Bij succes ook mogelijkheid om snel door te groeien naar een meer senior functie. - Grote naam in Amerika.

    Minpunten

    Je zit in een strak keurslijf omdat het een grote amerikaanse corporate partij is. Er is maar één manier van werken en dat is de RH way of working. Dat gaat zelfs zo ver dat voor ieder uur op de dag gepland is wat je moet doen en daar moet je meerdere malen per dag over rapporteren. Weinig vrijheid om naar eigen inzicht keuzes ta maken. Op den duur vind ik het persoonlijk belangrijk dat autonomie gestimuleerd wordt... en eigen initiatieven meer ruimte krijgen dan RH. Er wordt voornamelijk op targets gestuurd. De teams die bij Rh werken zijn over het algemeen jong, het verloop is er groot doordat RH mensen moeilijk voor langere tijd aan zich weet te binden. Dit is echter deels inherent aan de business. Je werkt over het algemeen lange dagen, de werkweek is standaard langer dan 40 uur, dit is ook de standaard. Wanneer je bijvoorbeeld vroeger naar huis wil voel je weinig ruimte om dit te doen.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Meer investeren in persoonlijke ontwikkeling van mensen. Daarin kan ook meer gedaan worden dan puur de RH trainingsprogramma's die er liggen. Misschien willen mensen zich wel breder ontwikkelen. De bilaterale gesprekken met de manager minder op target gericht insteken. Mogelijkheid tot thuis of flex werken inbrengen, dat hoort echt bij de huidige manier van werken.

    Robert Half2017-12-08
  4. "Un bon tremplin"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Robert Half

    Pluspunten

    Personnel disponible et attentif. Bon tremplin pour un job en interne.

    Minpunten

    Agence interim donc contrat hebdomadaire

    Robert Half2018-12-18
  5. "Entreprise ou il fait bon vivre !"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant Sénior in Aix-en-Provence
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij Robert Half voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Entreprise qui recrute des personnalités et qui vous fait confiance! De nombreuses opportunitées à saisir, un accompagnement des managers et une écoute sans limite!

    Minpunten

    aucun inconvénient à donner pour le poste que j'occupe.

    Robert Half2019-07-03
  6. "L'opportunité d'apprendre et se dépasser"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Division Manager in Aix-en-Provence
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Half voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Accompagnement Carrière Contact Opportunités Diversité

    Minpunten

    Un travail fait pour les challengers!

    Robert Half2019-07-03
  7. "Une entreprise incroyable !"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant Sénior in Aix-en-Provence
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Half voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    C'est avec plaisir que chaque matin, depuis plus d'un an et demi, je me lève pour travailler chez Robert Half. C'est une entreprise à taille humaine où règne bonne ambiance, convivialité, esprit d'équipe, confiance, entraide... Tous est mis en oeuvre dès notre arrivée pour que notre intégration se passe bien. De plus, nous sommes suivis et formés pour nous permettre d'atteindre nos objectifs et nous sur notre poste.

    Minpunten

    Si vous cherchez un poste ennuyant et une mauvaise équipe, fuyez! :)

    Robert Half2019-07-03
  8. "Work Hard, Play Hard"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant en recrutement in Aix-en-Provence
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Robert Half

    Pluspunten

    Des locaux magnifiques, une équipe bien soudée, des managers à l’écouté

    Minpunten

    Un milieu challengeant et une forte concurrence

    Robert Half2019-07-03
  9. "L'expérience Robert Half"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Spécialiste management de transition in Aix-en-Provence
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Robert Half

    Pluspunten

    L'expertise, nous intervenons sur un scope métier définit avec une méthode éprouvé. Ça permet de devenir un expert sur sa fonction et de mettre ce savoir faire au service du client.

    Minpunten

    Tout va très vite, mais c'est plutôt un avantage, on ne s'ennuie jamais!!

    Robert Half2019-07-03
  10. "Une belle équipe en local, un très beau groupe en soutien !"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Office Manager in Aix-en-Provence
    Aanbevolen

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Robert Half

    Pluspunten

    Robert Half c'est un grand groupe, des process, un vrai encadrement, des possibilités d'évolution de carrière, des métiers enrichissants... Et comme dit en titre, une belle équipe en local et un grand groupe qui vient en soutien de l'activité au quotidien !

    Minpunten

    Très peu. Nous avons beaucoup de moyens de communication, nous avons l'habitude de travailler à distance, bien que parfois ce ne soit pas simple.

    Robert Half2019-07-03
Er zijn 3331 reviews gevonden