Reviews voor Robert Half | Glassdoor.be

Reviews van Robert Half

Bijgewerkt op 18 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 3186 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
62%
Aanbevelen bij een kennis
79%
Waardeert directeur
Robert Half CEO Harold M. Messmer Jr.
Harold M. Messmer Jr.
912 Beoordelingen
  1. "Top Communicatie, alles goed geregeld"

    SterSterSterSterSter
    • Cultuur en waarden
    Voormalige werknemer - Student in Antwerpen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik deeltijd gewerkt bij Robert Half voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Makkelijk communiceren met de medewerkers van Officeteam. Ze hebben mij aan leuke jobs geholpen.

    Minpunten

    Verouderd uur ingave en contract systeem. Maar laat dat geen belemmering zijn om via Officeteam te werken

    Advies aan management

    -

    Robert Half2019-03-08
  2. "Recruiter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruiter in Amsterdam

    Ik voltijd gewerkt bij Robert Half voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Zaken zijn er goed geregeld

    Minpunten

    zeer commercieel gedreven en op targets

    Robert Half2018-04-18
  3. Nuttig (2)

    "Leuk als starter maar voor verder ontwikkelen op persoonlijk vlak weinig vrijheid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruitment Consultant 
    Niet aanbevolen

    Ik voltijd gewerkt bij Robert Half voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Duidelijke kaders in het werk wat fijn is als starter. - Als je het goed doet mooie kansen op aantrekkelijke bonussen en andere incentives. - Bij succes ook mogelijkheid om snel door te groeien naar een meer senior functie. - Grote naam in Amerika.

    Minpunten

    Je zit in een strak keurslijf omdat het een grote amerikaanse corporate partij is. Er is maar één manier van werken en dat is de RH way of working. Dat gaat zelfs zo ver dat voor ieder uur op de dag gepland is wat je moet doen en daar moet je meerdere malen per dag over rapporteren. Weinig vrijheid om naar eigen inzicht keuzes ta maken. Op den duur vind ik het persoonlijk belangrijk dat autonomie gestimuleerd wordt en...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Meer investeren in persoonlijke ontwikkeling van mensen. Daarin kan ook meer gedaan worden dan puur de RH trainingsprogramma's die er liggen. Misschien willen mensen zich wel breder ontwikkelen. De bilaterale gesprekken met de manager minder op target gericht insteken. Mogelijkheid tot thuis of flex werken inbrengen, dat hoort echt bij de huidige manier van werken.

    Robert Half2017-12-08
  4. "Un bon tremplin"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Robert Half

    Pluspunten

    Personnel disponible et attentif. Bon tremplin pour un job en interne.

    Minpunten

    Agence interim donc contrat hebdomadaire

    Robert Half2018-12-18
  5. "Robert Half = une véritable équipe"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Half

    Pluspunten

    Groupe américain avec un vrai savoir faire et un véritable savoir être. j'ai rejoint le groupe pour son esprit d'équipe.

    Minpunten

    certaines personnes ne sont pas à la bonne place...

    Advies aan management

    faire un audit du field est toujours intéressant pour savoir ce qui fonctionne et ce qui fonctionne un peu moins bien...

    Robert Half2019-06-14
  6. "Entreprise au TOP!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultante in Versailles
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Half voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    accueil arrivée des collaborateurs, expertise, exigence qualité et écoute, on se sent partie d'un objectif commun où la réussite de chacun est récompensée, esprit de famille mais juste, vision claire à moyen terme, management présent

    Minpunten

    pas assez de fléxibilité sur le télétravail

    Advies aan management

    poursuivre la vision donnée

    Robert Half2019-06-11
  7. "Avis collaborateur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Half

    Pluspunten

    le contenu du poste, la rémunération, les perspectives d'évolutions, l'environnement de travail

    Minpunten

    la non possibilité de faire du télé travail

    Robert Half2019-06-12
  8. "Une entreprise qui nous fait grandir et qui booste notre carrière !"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant en recrutement in Aix-en-Provence
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Half voor 8 jaar

    Pluspunten

    Environnement stimulant qui nous pousse à nous dépasser Formation, développement des compétences, perspectives d'évolution Système de bonus Entraide, ambiance de travail, événements festifs pour fêter les petits succès comme les grands Notoriété du groupe, qualité des process

    Minpunten

    La culture du "toujours plus"

    Robert Half2019-06-11
  9. "Quelle aventure!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Half voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Intérêt du poste et challenge permanent, reconnaissance et belles perspectives d'évolution, esprit d'équipe et environnement de travail très plaisant!

    Minpunten

    Aucun si ce n'est la mise en place du télétravail un jour prochain

    Robert Half2019-06-11
  10. "Monter en compétence & évolution"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Aix-en-Provence
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Robert Half

    Pluspunten

    - évolution - forte monter en compétences - Challenge

    Minpunten

    Turn Over des effectifs

    Advies aan management

    Fidélisation des consultants

    Robert Half2019-06-11
Er zijn 3186 reviews gevonden