Reviews voor Roche | Glassdoor.be

Reviews van Roche

Bijgewerkt op 15 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 2415 reviews gevonden

3.9
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
79%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Roche CEO Severin Schwan
Severin Schwan
855 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Roche

    Pluspunten

    - Werksfeer en beloningen in lijn met de prestaties

    Minpunten

    - Kleine teams dus minder opportuniteiten om door te groeien

    Roche2018-03-06
  2. Nuttig (1)

    "Roche beoordeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Roche voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Gerenommeerde naam in de pharma. Mooie geneesmiddelen pipeline dus nog goede toekomstperspectieven. Zeer mooi salarispakket met tal van extra legale voordelen. Zeer aantrekkelijke kantoren en grote keuze in gratis : warme dranken en koude drankjes.

    Minpunten

    Personen die carrière willen maken geven dit best aan vanaf het prille begin van tewerkstelling en blijven hierop aandringen. Want vele jaren aan een stuk goed zijn in de job waar je mee bezig bent, gaat je niet 'vanzelfsprekend' op de carrièreladder ( noch verticaal, noch horizontaal ) zetten, men laat u voortdoen en de jaren verstrijken ( en de kansen om iets anders te gaan doen verminderen en worden op de duur nul...

    Meer weergeven
    Roche2018-02-09
  3. "salaris"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Vilvoorde

    Ik werk bij Roche

    Pluspunten

    innovatief competitief grote organisatie collegas

    Minpunten

    te weinig loon naar werk gap met LT work life balans

    Roche2016-11-18
  4. "Best Employer 2017"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Projectmanager in Suzhou, Jiangsu
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Roche voor 5 jaar

    Pluspunten

    Een firma met als doel patienten zo snel mogelijk de oplossing te bieden tegen ziektes. Creativiteit van de medewerkers wordt dan ook gestimuleerd in verschillende rollen in de organisatie zonder in te boeten aan kwaliteit en lokale regulaties. Agiliteit gaat voor op hiearchie en dit maakt voor mij 'a great place work'.

    Minpunten

    Complexitieit en granulariteit in prozessen en organisatie (matrix), afhangend van de funktie is een 6 maanden inwerkingstijd niet abnormaal. Sinds een aantal jaren werken wij samen om de processen te reduceren en te vergemakelijken. Wat een stap is in de goede richtig.

    Roche2018-01-27
  5. Nuttig (2)

    "Sociaal, professioneel en traag"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Product Manager in Woerden
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Roche voor 5 jaar

    Pluspunten

    Zachtaardige cultuur en mensen. Professionele organisatie met slimme mensen. Mooie producten, waarbij de organisatie echt streeft naar het toevoegen van waarde voor de gezondheidszorg

    Minpunten

    Zeer trage en veel processen. Door de zachte cultuur heeft iedereen een mening die maar al te graag wordt gedeels

    Roche2016-06-13
  6. "Excellent team spirit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Stagiaire in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Roche

    Pluspunten

    Travailler au sein de cette compagnie a été très bénéfique pour moi tant sur le plan personnelle que professionnel. Atmosphère gaie

    Minpunten

    Pour ma part étant donné que j'y ai travailler pendant un mois, je n'en ai pas trouver mais je conseillerais réellement cette compagnie a n'importe qui

    Roche2016-12-06
  7. "Mon experience perso chez l employeur"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Roche

    Pluspunten

    Opportunités d’apprendre et construire son réseau

    Minpunten

    Competition, réseau, transparence, plusieurs bâtiments

    Roche2019-07-02
  8. "Super entreprise"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Directeur médical in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Roche voor 10 jaar

    Pluspunten

    Produits innovants, toujours une longueur d’avance, évolution de carrière, dynamisme

    Minpunten

    Siège à Bâle et pas moyen d’y échapper pour évoluer

    Advies aan management

    Maintien du niveau de transparence

    Roche2019-06-27
  9. "Bon environnement de travail"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Boulogne-Billancourt
    Aanbevolen

    Ik voltijd gewerkt bij Roche voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Environnement de travail, ambiance, salaires et avantages

    Minpunten

    Plusieurs réorganisations ces dernières années qui bousculent les équipes

    Roche2019-06-18
  10. "Belle entreprise où se cache un peu de mesquinerie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Roche voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Ai travaillé chez Roche Diabetes Care, belle expérience. Beau labo en général, bien apprécié des pharmaciens. Aménagement des locaux pour rendre agréable le travail.

    Minpunten

    Parfois peu de considérations pour les collaborateurs dans le travail, c'est le business avant l'humain. Quand un collaborateur part, AUCUNE REMISE EN QUESTION sur le manager, c'est FORCEMENT la faute des salariés.

    Advies aan management

    Remodeler le service RH pour qu'il soit PROCHE des salariés comme cela devrait etre. Pas uniquement les voir à l'arrivée et (à peine) au départ. A part ça, cela reste une belle compagnie.

    Roche2019-04-27
Er zijn 2415 reviews gevonden