Reviews van Royal Topzorg

1,0

Wees de eerste die dit bedrijf aanbeveelt

(1 review in totaal)

Reviews per functie

1 review
1,0
16 aug 2021

slecht betaalde slavernij

Pluspunten

Na heel hard te hebben nagedacht kan ik nog steeds geen enkel pluspunt bedenken voor dit bedrijf

Minpunten

Manier van omgang met personeel is schandalig, Slecht betaald, ook al heb je bepaald aantal uren op contract als je je beschikbaarheid opgeeft en ze roosteren je niet in denken zij dat ze het recht hebben je te gebruiken als oproepkracht en op kunnen bellen terwijl je bijvoorbeeld in de winkel staat en je dan maar moet opdagen en als je dat niet doet dreigen met een officiële waarschuwing. Daarnaast proberen zij bij het nemen van ontslag je bovenwettelijke uren te stelen en weigeren in eerste instantie tot uitbetaling. Ook geen fietsvergoeding. Daarnaast houden ze zich niet aan de fiets km er tussen 2 clienten willen ze je in eigen tijd gewoon 10km laten fietsen en daarnaast nog meest slechtste loon wat er bestaat terwijl je zoveel tijd kwijt bent van je eigen tijd!

Glassdoor heeft 1 reviews over Royal Topzorg die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Royal Topzorg. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Royal Topzorg bij je past.