Reviews voor SABIC | Glassdoor.be

Reviews van SABIC

Bijgewerkt op 15 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
70%
Aanbevelen bij een kennis
82%
Waardeert directeur
SABIC CEO Yousef Abdullah Al-Benyan
Yousef Abdullah Al-Benyan
178 Beoordelingen
  1. "Gezellige werksfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Process Operator in Geleen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SABIC voor 3 jaar

    Pluspunten

    Loon, werkdruk, sfeer, doorgroeimogelijkheden, opleidingsmogelijkheden

    Minpunten

    Ploegenwerk, ongemotiveerde collega's, veiligheidsvoorschriften licht mee omgegaan

    SABIC2019-08-11
  2. "Sabic als werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technology Strategy Manager in Bergen op Zoom
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SABIC voor 10 jaar

    Pluspunten

    Groot internationaal bedrijf met goede carrière mogelijkheden

    Minpunten

    Steeds meer burocratische bedrijfscultuur opgelegd vanuit Saudi Arabie

    Advies aan management

    Investeer werkelijk in je personeel

    SABIC2019-08-10
  3. "Zeer prettige werkomgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij SABIC

    Pluspunten

    Goede arbeidsvoorwaarden, fijne collega's, goede bereikbaarheid

    Minpunten

    mismatchende opgelegde beleid vanuit SA

    SABIC2019-06-06
  4. "Scientist"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij SABIC

    Pluspunten

    Grote bedrijf met veel opportunity

    Minpunten

    Grote bedijf met veel complexitie

    SABIC2019-03-12
  5. "Goede cao en secundaire voorwaarden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Operator in Raamsdonksveer
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SABIC voor 10 jaar

    Pluspunten

    Salaris salaris salaris salaris salaris

    Minpunten

    Werkdruk. Verlof toekennen is zeer slecht

    Advies aan management

    Werkdruk en verlof aanpakken

    SABIC2019-02-22
  6. Nuttig (2)

    "Glazen plafond"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Manager in Sittard
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij SABIC voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Marktconforme arbeidsvoorwaarden, samenwerken met mensen uit verschillende culturen, goede leeromgeving.

    Minpunten

    Met de Saoudische overheid als grootaandeelhouder ben je in feite ambtenaar van deze regering. Democratische principes tellen niet, sterke hierarchie waardoor besluitvormingsprocessen lang duren en beslissingen op lokaal niveau niet genomen kunnen worden. Belangrijke posities worden waar mogelijk verhuisd naar Riyadh en bezet door Saudi talent, hierdoor is er een glazen plafond en wordt senior management van andere... nationaliteit regelmatig afgedankt. Vrijwel continu reorganisaties met veel onzekerheid voor personeel. Geen respect voor positie OR.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Maak bedrijfsonderdelen weer meer zelfstandig, vergeet het global operating model.

    SABIC2018-11-03
  7. "Hoofd operator bij SABIC"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior hoofdoperator/Assistent supervisor in Geleen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SABIC voor 10 jaar

    Pluspunten

    Een team leiden wat samen werkt om de fabriek optimaal te laten draaien door goed opgeleide operators met een hoog veiligheids gehalte.

    Minpunten

    werkdruk is hoog met minimaal aan mensen.

    Advies aan management

    De ploegen vergroten. De te kleine ploegen gaan ten koste van veiligheid en ergonomie.

    SABIC2018-10-20
  8. "SABIC"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SABIC

    Pluspunten

    Veel carriere en doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    De technology organisatie is log en traag

    SABIC2018-08-22
  9. Nuttig (1)

    "Cultuur erg hierarchisch vanuit hoofdkantoor, continu reorganisaties."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Sittard
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SABIC voor 10 jaar

    Pluspunten

    Salaris en overige voorwaarden zijn meer dan prima

    Minpunten

    Gebrek aan goed leiderschap om de business te leiden

    Advies aan management

    Haal leiders van buiten SABIC en van buiten Saudi

    SABIC2018-07-13
  10. Nuttig (1)

    "Reorg na reorg"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij SABIC

    Pluspunten

    Fijne collega's, je kunt zelf vorm geven aan bepaalde functies, Op bepaalde functies veel vrijheid. Flexibel werken. Open door policy.

    Minpunten

    Teveel reorganisaties, politiek klimaat, alleen als je de politiek goed bedrijft kun je verder komen. Glass ceiling voor vrouwen. Weinig doorgroeimogelijkheden voor vrouwen.

    Advies aan management

    Ga terug naar de basis in Europa, waardeer de mensen en reorganiseer niet kapot op operationeel niveau.

    SABIC2017-11-01
Er zijn 600 reviews gevonden