Reviews voor SD Worx | Glassdoor.be

Reviews van SD Worx

Bijgewerkt op 11 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 158 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
87%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
SD Worx CEO Steven Van Hoorebeke
Steven Van Hoorebeke
99 Beoordelingen
  1. "In goede en slechte tijden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij SD Worx voor 3 jaar

    Pluspunten

    Ik ben enkele jaren geleden bij SD Worx begonnen. De groep, de technologie, de sfeer, het bedrijf, de werkomgeving, woon-werkverkeer, de randvoorwaarden; al deze zaken maken mij een gelukkig mens. Je krijgt als persoon een kans om fouten te maken en eruit te leren. Maar evengoed kan je je expertise gebruiken om andere mensen te laten groeien.

    Minpunten

    Uiteraard zijn er ook negatieve zaken aan SD Worx maar als ik de balans maak dan wegen de positieve veel harder door dan de negatieve. Misschien kan ik als enige specifieke minpunt aanhalen dat de 'grote' verandering die werd geïmplementeerd voor mij op een heel ongelukkig moment kwam.

    SD Worx2019-08-16
  2. "recente ontwikkelingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SD Worx voor 3 jaar

    Pluspunten

    enorme flexibiliteit en vertrouwen in de werknemers

    Minpunten

    continue verhoging workload + onvermogen hoger management om (onpopulaire) beslissingen te nemen

    Advies aan management

    visie concreter doorvertalen

    SD Worx2019-09-11
  3. "It's your move"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Product Owner in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SD Worx voor 10 jaar

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden om intern van functie te veranderen. Internationale context. ExCom met een visie.

    Minpunten

    Veel "muurtjes" tussen afdelingen en diensten.

    SD Worx2019-07-29
  4. "Hr officer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SD Worx

    Pluspunten

    Voordelen + verlof + goede dienst HR

    Minpunten

    Weinig opvolging met teveel focus op payroll

    Advies aan management

    Meer opvolging en opties moeten bespreekbaar zijn

    SD Worx2019-07-27
  5. "Your Move"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij SD Worx

    Pluspunten

    bedrijfscultuur - work hard, play hard - persoonlijke ontwikkeling - teamsfeer

    Minpunten

    parkeerplaatsen Antwerpen - veel verschillende diensten

    SD Worx2019-05-22
  6. "Werken bij SD Worx"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Technical Analyst in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SD Worx voor 10 jaar

    Pluspunten

    Locatie, atmosfeer, uitdagingen inzake carrièremogelijkheden

    Minpunten

    Loonbeleid is niet echt transparant meer, en is niet correct ten opzichte van vergelijkbare functies die nieuwere medewerkers betrekken

    Advies aan management

    Transparanter en correcter loonbeleid

    SD Worx2019-05-23
  7. "Goede werkgever met veel mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij SD Worx

    Pluspunten

    Goede werkgever met veel mogelijkheden. Correcte verloning.

    Minpunten

    Goede werkgever met veel mogelijkheden maar meeste opportuniteiten beperkt tot Antwerpen, Brussel of mobiel.

    Advies aan management

    Zorg voor meer regionale opportuniteiten.

    SD Worx2019-05-08
  8. "Mensgerichte onderneming"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SD Worx voor 3 jaar

    Pluspunten

    Mensgerichte organisatie Interne mobiliteit Ambitieuze groeiplannen Flexibiliteit Grensverleggers in HR-domein

    Minpunten

    bepaalde organisatielagen zijn relatief log georganiseerd trage veranderingsadaptatie

    SD Worx2019-04-04
  9. "TOP EMPLOYER"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij SD Worx

    Pluspunten

    Werksfeer - Work life balance - Opleidingen zijn zeer talrijk aanwezig

    Minpunten

    Parkeerplaatsen in Antwerpen zijn beperkt - kost voor werknemers

    Advies aan management

    /

    SD Worx2019-03-11
  10. "SD Worx"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Payroll Consultant 
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij SD Worx

    Pluspunten

    - loon - team - omgeving - groot bedrijf - aangename sfeer

    Minpunten

    - weinig opleidingsmogelijkheden - alles moet opbrengen

    SD Worx2019-03-25
Er zijn 158 reviews gevonden