Reviews voor Senior Software Developer bij SQLI

3 reviews
1,0
5 jan 2026

Zwakke HR-communicatie

Pluspunten

Aangename collega’s binnen de teams.

Minpunten

Mijn ervaring met HR bij SQLI heb ik als zeer teleurstellend ervaren, vooral op het vlak van communicatie, transparantie en opvolging. Bij vragen over personeels- en contractuele zaken kreeg ik vaak geen of pas na herhaaldelijk aandringen een reactie. Wanneer er werd geantwoord, gebeurde dit meestal mondeling, kortaf en zonder schriftelijke bevestiging. Dit maakte het moeilijk om duidelijkheid te krijgen of afspraken correct op te volgen. Tijdens mijn exit-periode werd dit probleem nog duidelijker. Mijn persoonlijke ervaring is dat HR vooral risicobeperkend voor het bedrijf opereert, terwijl de werknemer weinig ondersteuning of open dialoog ervaart. Ik voelde mij eerder als een dossier behandeld dan als een persoon. Deze manier van werken heeft mijn vertrouwen in HR ernstig geschaad en heeft mijn algemene ervaring bij SQLI sterk negatief beïnvloed.

3,0
1 mrt 2024

Pluspunten

Innovatie, groei, diversiteit, uitdaging, ondersteuning

Minpunten

Beperkte balans werk-privé en werkdruk

3,0
19 feb 2023

SQLi ervaringen

Pluspunten

Uitdagende projecten Innovatie Teamwork Flexibiliteit Groeimogelijkheden

Minpunten

Strikte Deadlines Zware verantwoordelijkheid Communicatie uitdagingen Loopbaanontwikkeling

Glassdoor heeft 723 reviews over SQLI die anoniem zijn geplaatst door werknemers van SQLI. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of SQLI bij je past.