Reviews van SThree

Bijgewerkt op 22 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.5
67%
Aanbevelen bij een kennis
80%
Waardeert directeur
SThree CEO Mark Dorman (no image)
Mark Dorman
20 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Goede eerste baan"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruitment Consultant 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SThree voor 3 jaar

    Pluspunten

    Waardes, leren, sfeer, ondernemerschap, mogelijkheden

    Minpunten

    flexibiliteit, erg gefocust op KPI's, parkeren

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    SThree2018-04-16
  2. "marketing functie SThree"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij SThree voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede opleidings- en trainingsmogelijkheden. Goede doorgroeimogelijkheden prettige werksfeer

    Minpunten

    de focus ligt op sales

    SThree2019-11-22
  3. "Consultant"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sales Consultant in Amsterdam

    Ik werk voltijd bij SThree voor 3 jaar

    Pluspunten

    Promoties Trainingen Meer Incentives Feesten Bonus Sfeer energiek en gedreven Passie Goede leerschool

    Minpunten

    Soms micro management Druk Variabel door bonus Ouderwets Kpi

    SThree2019-01-14
  4. "een goede leerschool"

    3.0
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij SThree

    Pluspunten

    een goede leerschool voor een starter en een leuke omgeving (met leuke incentives, vrijdagmiddagborrels, tripjes, etc).

    Minpunten

    salaris is te laag in vergelijking met soortgelijke bedrijven.

    SThree2018-09-28
  5. "Consultant bij sTHREE"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SThree

    Pluspunten

    Leuke sfeer, jong team, open communicatie

    Minpunten

    brengt soms wat stres met zich mee maar daar moet je tegenkunnen in een salesjob

    SThree2018-08-28
  6. "Enerverende tijd!"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - HR Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij SThree voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Vrijheid, veel mogelijkheden, leuke collega's, leuke uitdagingen, bedrijf ontwikkelt zich positief! Veel verandering, het is nooit saai, geen dag is hetzelfde. Ik kreeg een contract voor onbepaalde tijd toen ik met zwangerschapsverlof was en een promotie toen ik hoogzwanger was.

    Minpunten

    Management soms iets te Engels. Veel wordt gevierd met alchohol, niet altijd prettig voor de niet drinkers. Mannencultuur, nog niet zo gewend aan mensen met kinderen en een privéleven. Navelstaarderig. Zou goed zijn als ze meer naar de buitenwereld kijken.

    SThree2017-06-24
  7. "Commerciele Recruitment"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij SThree

    Pluspunten

    Vrijheid, ontwikkeling, doorgroei mogelijkheden , verantwoordelijkheid

    Minpunten

    Key preformance indicators, een baan waar het werk nooit klaar is

    SThree2017-06-16
  8. "werken bij"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij SThree

    Pluspunten

    Zeer ambitieuze en professionale organisatie. Concrete (door)groeimogelijkheden en ruimte om te leren.

    Minpunten

    de primaire arbeidsvoorwaarden zijn aan de lage kant. parkeren is lastig en etc. etc.

    SThree2017-05-18
  9. "De beste leerschool voor sales professionals"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Recruitment Consultant in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij SThree voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Uitmuntende opleiding, goede begeleiding van personeel, ruime en transparante doorgroeimogelijkheden

    Minpunten

    Geen type organisatie om sales eens uit te proberen. Zonder volledige commitment red je het niet

    SThree2016-05-12
  10. "Je eigen droom werkelijkheid laten worden"

    5.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Contractmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij SThree voor 10 jaar

    Pluspunten

    Ik had geen diploma en werd de kans geboden om als achttienjarige bij dit bedrijf te beginnen. Ik ben het bedrijf zeer erkentelijk. Het heeft me een leven geboden dat ik niet voor mogelijk had gehouden.

    Minpunten

    Je moet hard werken.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    SThree2014-02-04
Er zijn 11 reviews gevonden