Reviews voor Sandvik | Glassdoor.be

Reviews van Sandvik

Bijgewerkt op sep 17, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 437 reviews gevonden

3.8
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
78%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Sandvik CEO Björn Rosengren
Björn Rosengren
80 Beoordelingen
  1. "Nice and beautiful company, but frustrating you want to go fast"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Sandvik voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Social, nice products, respectful towards staff

    Minpunten

    Lack of speed and direction. What is the mandate?

    Advies aan management

    Create more clarity and learn to go fast!

    Sandvik2019-03-18
  2. "Farmerboy playing in the big league"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Sandvik voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Als je er werkt heb je een goede werkgever die goed beloond. De diversiteit is interessant en geeft mogelijkheden tot een brede ontwikkeling.

    Minpunten

    Openheid en eerlijkheid word gepredikt, maar niet nageleefd door het internationale management. Als het hoofdkantoor iets bedenkt wat volgens Zweedse normen normaal is, is er weinig tot geen controlle of dit in de rest van de wereld wel mogelijk is.

    Advies aan management

    Als je graag een werelds bedrijf wilt wezen, laat dan het plattelandsgedrag los. 1 lijn is 1 lijn voor zowel Zweden als de rest van de wereld.

    Sandvik2015-07-27
  3. "Employé"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Sandvik

    Pluspunten

    Opportunité de carrière Formation Esprit de famille

    Minpunten

    Charge de travail Group international Structure complexe

    Advies aan management

    Demander l'avis du personnel pour le type de formation souhaitées

    Sandvik2016-08-22
  4. "Bonne entreprise"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Sandvik

    Pluspunten

    Bon developpement personnel au sein du groupe

    Minpunten

    Le climat social est tendu

    Sandvik2017-10-24
  5. Nuttig (1)

    "Gros salaire mais faire abstraction des"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Monteur hydraulicien in Meyzieu
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Sandvik

    Pluspunten

    Grosses primes & salaires attrayants.

    Minpunten

    -Ambiance atelier délétère. -Gestion des appros hasardeuse.

    Sandvik2015-10-07
  6. "Business analyst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Business anayst 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Sandvik

    Pluspunten

    Nice company culture, friendly people

    Minpunten

    Many restructurings and reorganizations happening

    Sandvik2019-09-17
  7. "Inventory Planner"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Inventory Planner in Dublin, Dublin
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Sandvik voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Work/life balance is highly respected

    Minpunten

    Complex global matrix, conservative culture.

    Advies aan management

    Can work more on employee retention and welcome back policy.

    Sandvik2019-09-09
  8. "Conduct Performance appraisals for employees"

    SterSterSterSterSter
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Maintenance Manager in Chililabombwe
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Sandvik voor 8 jaar

    Pluspunten

    Appraisals reminds employees set targets that they should focus to achieve.If done an increment is given based on performance

    Minpunten

    Companies should develop this strategy to motivate deserved employees to work hard and earn what they deserve

    Advies aan management

    Periodical conduct of the appraisal say 3 months review.will jack up the employees

    Sandvik2019-09-03
  9. "Lovely company to work for, great employee engagement initiatives, very innovative, fast paced and fair to employees,"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Human Resources Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Sandvik voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Culture, Opportunities & Employee Engagement Initiatives,

    Minpunten

    Very Large company and it can take a while to understand the business. The structure can be complex

    Advies aan management

    Communicate the Values & Vision more internally and externally. Push to use of social media more for employee branding locally and globally

    Sandvik2019-08-16
  10. "Will Keep going for now"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Mississauga, ON
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Sandvik voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Working in Mississauga for more than 1 yr, absolutely not a good place, constant monitoring and checking where I go when I’m not on my seat, so shocking when I started and worst micro . Old crap technology, not for a tech savvy like me. Obviously who runs this dept. don’t have managerial background/skills. Also some bosses/logistics in Europe will ask all kind of work need to done. This Dept. having very high... turn of employees, you can be out easily, don’t value people. There’s one person that was actually good and gone. Some people I met are good.

    Meer weergeven

    Minpunten

    This is just job only, not a career, must be friendly with the boss to keep this job for now, favoritism, some people will hang around in his office and chat, while others have lots of work and others few. I know I can be kick out easily here, saw this to others. So continue networking and keep looking whenever I can, sadly.

    Advies aan management

    Not diverse, lots of Indians and similar.

    Sandvik2019-09-12
Er zijn 437 reviews gevonden