Reviews voor Sanofi | Glassdoor.be

Reviews van Sanofi

Bijgewerkt op 26 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
74%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Sanofi CEO Paul Hudson
Paul Hudson
73 Beoordelingen
  1. "Werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Sanofi

    Pluspunten

    Je krijgt een goed loon

    Minpunten

    Je moet te veel werken

    Sanofi2019-12-26
  2. Nuttig (1)

    "Werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Product Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Sanofi voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Goede opleiding en coaching on the job.

    Minpunten

    Grote firma, kwaliteit van de coaching hangt af van rechtstreekse overste.

    Verder lezen
    Sanofi2018-11-06
  3. Nuttig (1)

    "Automation"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Automotive Engineer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Sanofi

    Pluspunten

    Jong bedrijf met jonge mensen

    Minpunten

    Te snelle groei om iedereen voldoende te kunnen trainen

    Verder lezen
    Sanofi2017-11-27
  4. "Fijne werkgever en geweldig team"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Sanofi

    Pluspunten

    goede arbeidsvoorwaarden, diversiteit aan studies

    Minpunten

    weinig doorgroei mogelijkheden, beperkte inbreng in verband met sturing vanuit Frankrijk

    Sanofi2019-12-11
  5. "Drama"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Brand Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Sanofi voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Interessante producten, enkele goede collega’s

    Minpunten

    Meeste werknemers zijn erg lang in dienst en vastgeroest, geen enkele ruimte voor huidige tijdsgeest

    Sanofi2019-07-20
  6. Nuttig (1)

    "Vooruitstrevend bedrijf met goede collega's"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Manager in Gouda

    Ik heb voltijdgewerkt bij Sanofi voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Sanofi kenmerkt zich door veel focus op innovatieve ontwikkelingen en hart voor medical unmet needs

    Minpunten

    in de tijd dat ik bij Sanofi werkte waren er relatief veel structuur wijzigingen wat soms interne onrust ontstond, de organisatie heeft nu een heldere sturctuur

    Sanofi2019-01-18
  7. "Salaris stagiair bij Sanofi in Parijs"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Internship in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Sanofi gewerkt

    Pluspunten

    - Goeie sfeer, leuke stagiairs, schoon bedrijf, restaurant ter plaatse en sportaccomodatie, fitness, ... - Groot bedrijf, internationaal, locaties overal in de wereld, Parijs HQ

    Minpunten

    - Nemen geen stagiairs als fixed positions aan na stages, aangezien ze rekenen op nieuwe stagiairs gedurende het ganse jaar (In Frankrijk heel veel studenten die min. 6 maand stage doen tijdens hun studietraject)

    Verder lezen
    Sanofi2016-04-14
  8. "Bedrijf dat veel kansen biedt voor degenen die de uitdaging aan willen gaan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - senior pz zakenpartner in Hasselt, Limburg
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Sanofi voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel kansen om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien Mensgericht (patiënt en medewerkers) Waardegedreven

    Minpunten

    Je moet in een zakelijke omgeving kunnen werken

    Sanofi2019-10-17
  9. "Geweldig bedrijf op lokaal niveau"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Programma Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Sanofi voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede sfeer met geweldige groeimogelijkheden.

    Minpunten

    Senior leiding op mondiaal niveau heeft een gebrek aan visie.

    Sanofi2019-01-25
  10. Nuttig (1)

    "Projectingenieur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Anonymous in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Sanofi voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goede werkomgeving, Positieve sfeer

    Minpunten

    Geen kansen om te groeien, geen coaching, geen training

    Sanofi2018-09-06

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 3489 reviews gevonden