Reviews van Securitas

avatar

Magnus Ahlqvist

67% waardeert directeur

42% positieve zakelijke vooruitzichten

Securitas heeft een werknemersbeoordeling van 3,2 van 5 sterren, op basis van 133 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Securitas is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Management en consulting (3,5 sterren).

Reviews per functie

133 reviews
2 sep 2025

Goede werkgever

Pluspunten

Goede werkgever en goed salaris. Veel afwisseling.

Minpunten

Soms lange shiften. Maar dat is persoonlijk.

1,0
22 mrt 2018

Geen toekomst

Anonieme werknemer

Pluspunten

• Basisloon is redelijk voor starters; • Altijd wel ergens werk; • Loon altijd correct gestort; • (Mijn persoonlijke) collega's zijn fijn.

Minpunten

• Premie's zijn enorm laag en ontoereikend; • Er wordt niet geluisterd; • Je bent er een nummer; • Geen verticaal toekomstperspectief; • Sociaal leven wordt zwaar belast; • Geen empathie in de hogere rangen; • Er wordt geen rekening gehouden met hobby's of vrije tijd; • Er wordt gehele tijd gepusht voor meer, meer, meer; • Indien je zelf eens meer dan de wekelijkse maximum uren wenst te werken om collega's te ontlasten of op te vangen, is dit niet toegestaan. Wanneer klant in de problemen komt en jij zelf niet kan, dien je het toch te doen. • Wanneer je ziek bent staat je telefoon roodgloeiend wanneer je terug kan beginnen werken, zonder compassie; • Veel beloven, weinig uitvoeren; • Klant = koning. Zelfs wanneer klanten dingen vragen die wettelijk niet zijn toegestaan dien je ze uit te voeren. Securitas knijpt een oogje toe en schuift bij controle's alle schuld van zich af. Ook als klanten extra taken bijgeven die niets, maar dan ook niets, met je functie te maken hebben, dien je deze uit te voeren; • Zoals op de opleidingen veel gezegd wordt: Theorie is theorie, praktijk spreken we niet over.

1,0
6 feb 2024

Pluspunten

Op tijd betaald en Redelijk loon

Minpunten

Securitas is een werkgever die enkel belang heeft bij cijfers en geen belang hecht aan de menselijke omgang met hun werknemers. Heb net een voorval gehad met een allochtone collega en dan blijkt toch dat wij niet op dezelfde manier behandelen worden. Over discriminatie gesproken, zij worden toch net iets anders (lees beter) behandeld.

Weergave: 1 - 3 van 133 reviews

Glassdoor heeft 8.552 reviews over Securitas die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Securitas. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Securitas bij je past.