Cover image for Shaw Industries
Logo

Shaw Industries

Onderdeel van Berkshire Hathaway
Actieve werkgever

Shaw Industries

Review toevoegen

Reviews van Shaw Industries

1.086 van meer dan 1K reviews gevonden
3,8
69% Aanbevelen bij een kennis
Shaw Industries CEO Tim Baucom
77% Waardeert directeur

3,8
69%
Aanbevelen bij een kennis
77%
Waardeert directeur
Shaw Industries CEO Tim Baucom
Tim Baucom
170 Beoordelingen
  Weergave: 0 - 0 van 0 reviews in het Nederlands
  Kom bij Shaw Industries werken
  Meest recente vacatures
  </>Embed

  Veelgestelde vragen over Shaw Industries-reviews

  Shaw Industries heeft een algemene beoordeling van 3,8 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 1.185 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 69% van de werknemers zou werken bij Shaw Industries aanraden aan vrienden en 57% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -3% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Shaw Industries hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 3,6 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Shaw Industries. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -4% verslechterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 69% van de werknemers van Shaw Industries vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Shaw Industries met een waarde van 3,4 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3,6 voor cultuur en waarden en 3,6 voor loopbaanmogelijkheden.

  Loopbanen die populair zijn bij Shaw Industries-werkzoekenden

  VacaturesSalarissenSollicitatiegesprekken

  Glassdoor heeft 1.185 reviews over Shaw Industries die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Shaw Industries. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Shaw Industries bij u past.