Reviews van Siemens

avatar

Roland Busch

100% waardeert directeur

55% positieve zakelijke vooruitzichten

Siemens heeft een werknemersbeoordeling van 4,0 van 5 sterren, op basis van 62 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Siemens is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Industrie (3,5 sterren).

Reviews per functie

62 reviews
2,0
5 mrt 2022

Veel geblaat maar weinig wol

Pluspunten

De site heeft een restaurant en je kan er goedkoop warm eten.

Minpunten

Mijn directe manager heeft tegen me gelogen toen ik vroeg van dienst te veranderen. Dat is helaas voor hem uitgekomen. Een courante grap bij Siemens is 'je kan nog zaterdag werken'. Na een jaar elke week deze grap gehoord te hebben komt het je strot wel uit. Je carrière bepaal je zelf niet. Managers schrijven je zonder medeweten in voor een cursus en zij bepalen wat je zal gaan doen de komende jaren. Management schuilt te vaak achter regeltjes. Zo kreeg ik na een jaar extra hard te werken slechts 80euro bruto bij. Als je laat blijken dat je niet tevreden bent dan zeggen ze 'sorry, ik kan slechts geven wat de tabel aangeeft'.

1,0
30 aug 2023

Negatieve sfeer

Anonieme werknemer

Pluspunten

Bedrijf die goed gestructureerd is, maakt het intreden gemakkelijker. Veel opleidingsmogelijkheden.

Minpunten

Negatieve sfeer, collega's die niet veel positief over hun werk of (het Belgische onderdeel van) het bedrijf kunnen zeggen. Bepaalde leden van management denken dat ze ongepaste opmerkingen kunnen geven.

4,0
21 jun 2023

Siemens

Pluspunten

Very nice colleagues and management

Minpunten

Large organization where you are lost if your team does not integrate you properly.

Weergave: 1 - 3 van 62 reviews

Glassdoor heeft 26.430 reviews over Siemens die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Siemens. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Siemens bij je past.