Reviews van Socialbakers

3.5
66%
Aanbevelen bij een kennis
66%
Waardeert directeur
Socialbakers CEO Yuval Ben-Itzhak
Yuval Ben-Itzhak
62 Beoordelingen
Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn geen reviews die overeenkomen met uw zoekopdracht bij dit bedrijf.

Review toevoegen Het is zó gedaan om uw ervaring te delen. Uw informatie is altijd anoniem.

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

  Weergave: 1 - 0 van 0 reviews in het Nederlands

  Veelgestelde vragen over Socialbakers-reviews

  Socialbakers heeft een algemene beoordeling van 3.5 uit een maximaal mogelijke score van 5, gebaseerd op meer dan 165 reviews die anoniem zijn achtergelaten door werknemers. 66% van de werknemers zou werken bij Socialbakers aanraden aan vrienden en 49% heeft positieve vooruitzichten voor het bedrijf. Deze beoordeling is de afgelopen 12 maanden met -2% verslechterd.

  Op basis van anoniem ingediende Glassdoor-reviews beoordelen werknemers van Socialbakers hun vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 2.9 uit een maximaal mogelijke score van 5. Lees meer over salarissen en arbeidsvoorwaarden bij Socialbakers. Deze beoordeling is in de afgelopen 12 maanden met 1% verbeterd.

  Op basis van Glassdoor-reviews zou 66% van de werknemers van Socialbakers vrienden aanraden om daar te werken. Werknemers beoordeelden Socialbakers met een waarde van 4.0 uit een maximaal mogelijke score van 5 voor de balans tussen het werk- en privéleven, 3.5 voor cultuur en waarden en 3.1 voor loopbaanmogelijkheden.

  Volgens reviews op Glassdoor vermelden werknemers vaak de volgende plus- en minpunten van werken bij Socialbakers: balans werk-privé, werkplek, collega's en loopbaanontwikkeling, arbeidsvoorwaarden, hoger management.

  Werkt u bij Socialbakers? Deel uw ervaringen

  Socialbakers logo
  of