Reviews voor Staples | Glassdoor.be

Reviews van Staples

Bijgewerkt op 3 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.1
45%
Aanbevelen bij een kennis
55%
Waardeert directeur
Staples CEO Michael Motz
Michael Motz
174 Beoordelingen
  1. "review"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Staples

    Pluspunten

    dynamisch, complex, uitdagend, sense of urgency

    Minpunten

    lastige markt, beperkte groei, lange adem, hoge verwachtingen van de aandeelhouder

    Verder lezen
    Staples2018-08-22
  2. "It's just fine"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operations Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Staples voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    International Veel vakantie dagen Goede salaris

    Minpunten

    Directie Veel wisselingen Lange werkdagen

    Verder lezen
    Staples2018-06-21
  3. "Beeordeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - allround medewerker in Hoofddorp
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Staples voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Je werkt in een doelgericht en klantvriendelijke team.

    Minpunten

    Weinig medewerkers, waardoor je veel meer energie moet inzetten.

    Verder lezen
    Staples2018-02-06
  4. "Voorraad beleid"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Staples

    Pluspunten

    Gezondere voorraden weinig oude computers in voorraad

    Minpunten

    Door de 'gezondere' voorraad is er minder voorraad van dure producten in de winkel alleen hier door loopt men klanten mis, mensen komen naar een winkel omdat ze het vandaag willen hebben, en wat doet staples, die moet het dan voor de klant bestellen.

    Verder lezen
    Staples2017-08-15
  5. "Grote internationale organisatie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Account Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk bij Staples voor 3 jaar

    Pluspunten

    Veel vakantiedagen namelijk 37 en veel fijne collega's om mee samen te werken. Redelijk goede structuur en toegang tot Staples University.

    Minpunten

    Slecht topmanagement dat heeft geleid tot regelmatige reorganisaties. Staples Europa is net overgenomen door een Amerikaanse investeerder en is druk bezig om de nieuwe strategie te bepalen, in de tussentijd ligt er veel werk voor mijn team (nu al ruim 8 maanden)

    Staples2017-05-20
  6. "de laatste tijden niet super"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik heb gewerkt bij Staples

    Pluspunten

    Het was wel een leuk bedrijf, internationaal en leuke collegas

    Minpunten

    Na de verandering van het management team was de sfeer slechter geworden, mensen begrijpen het process niet en ieder was alleen voor zich

    Staples2017-03-12
  7. Nuttig (2)

    "Onmenselijke omgang"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Teamleider in Leeuwarden
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik gewerkt bij Staples voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Collega´s en consumenten. Verder geen

    Minpunten

    Niet houden aan contractafspraken. Slechte en zeer geringe begeleiding. Zeer slecht marketingbeleid. Geen functioneringsgesprekken.

    Verder lezen
    Staples2016-05-02
  8. "Fijne werkplaats!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Staples

    Pluspunten

    Leuke collega´s, duidelijke werkzaamheden en er word goede uitleg gegeven bij nieuwe dingen.

    Minpunten

    Veel collega´s kunnen niet op een goede manier feedback geven.

    Verder lezen
    Staples2015-11-08
  9. Nuttig (1)

    "Kanjer van de kantoormarkt"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Account Manager in Almere
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Staples

    Pluspunten

    Prima arbeidsvoorwaarden Gezellige collega's Goede bereikbaarheid met alle vervoer Een van de grootste, zie niet het grootste bedrijf in markt voor leveringen aan kantoren.

    Minpunten

    Personeelswisseling komt (te)vaak voor (Hoofd)directie zou meer contact moeten hebben met de werkvloer (logistiek!)

    Verder lezen
    Staples2015-10-01
  10. "Altijd alles voor de klant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Store Manager in Barendrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Staples

    Pluspunten

    Heerlijk om zelf redelijk veel zelf te mogen regelen zolang de klant op een staat

    Minpunten

    Mogen wat meer van de daken gaan schreeuwen hoe goed we zijn en wat we voor onze klanten kunnen betekenen

    Verder lezen
    Staples2015-09-21
Er zijn 27 reviews gevonden