Reviews voor Start People | Glassdoor.be

Reviews van Start People

Bijgewerkt op 6 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 50 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
78%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Start People CEO Mr Rob Zandbergen
Mr Rob Zandbergen
13 Beoordelingen
  1. "happy vloerhostess"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij Start People

    Pluspunten

    ik werk er heel graag omdat je mens bent en geen nummer de bazen staan altijd klaar met raad en daad ik werk er bijna 6 jaar en zou voor geen goud een werk of bazen willen

    Minpunten

    ik moet eigenlijk heel ver zoeken als ik dan iets kan zeggen vind ik het heel jammer dat het persoonlijk contact niet meer is al zijn de contactpersonen naar wie je belt heel vriendelijk je kent de naam maar niet de persoon

    Start People2016-03-23
  2. "Goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Start People

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden - open communicatie - wel niet overal

    Minpunten

    Vriendenpolitiek- niet iedereen zit op de juiste stoel

    Advies aan management

    Spreek meer met uw mensen

    Start People2019-08-30
  3. "Jobinson - Jonge onderneming met potentieel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Start People

    Pluspunten

    Afwisseling, jong bedrijf, jonge collega's, opleidingen, leuke wagen.

    Minpunten

    Jong bedrijf, dus veel onduidelijkheid. Veel processen moeten nog worden uitgewerkt, of is nog niet aan gedacht.

    Advies aan management

    Werknemers beter opvolgen, want op project is de afstand tot de klant veel kleiner dan die tot je eigen werkgever.

    Start People2019-06-17
  4. "Fijn bedrijf om in te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Start People

    Pluspunten

    Startpeople is een mooi bedrijf dat zijn uiterste best doet te investeren in zijn werknemers. Het management brengt collega's samen, regelmatig zijn er dan ook evenementen en momenten om samen tijd te spenderen. Collega's zijn behulpzaam, zitten paar mooie pareltjes tussen.

    Minpunten

    Zoals in elk kantoor in de interimsector krijg je te maken met druk omtrent cijfers en targets voor voorstellingen. Maar dat is nu eenmaal eigen aan de sector.

    Advies aan management

    Doe zo verder met de leuke kickoffs en evenementen! Geef misschien ook wel keuzemogelijkheden aan de werknemer, dit is af en toe wel tof wanneer je ergens uit kunt kiezen (bv de cadeaus)

    Start People2018-02-15
  5. "Positief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consulent in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Start People voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    +zeer leuke sfeer en team +ruimte voor initiatief +contact met kandidaten

    Minpunten

    -De administratieve cel wil helaas niet mee vooruit en zorgt voor veel frustratie bij de consulenten -Nul doorgroeimogelijkheden, middle management kleeft vast aan zijn stoel

    Advies aan management

    meer interne mobiliteit en vertrouwen in kunnen van eigen personeel

    Start People2018-01-24
  6. "Geen aanrader"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Start People voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    2de op de markt, groot bedrijf, leuke collega's

    Minpunten

    hoge werkdruk, laag loon, slechte work life balance, matig management

    Start People2017-02-20
  7. "administratieve rompslomp"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Arbeider in Kontich, Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Start People

    Pluspunten

    Geven hoop ... Nemen tijd voor interview

    Minpunten

    uren contract kloppen niet steeds andere personen via telefoon

    Advies aan management

    administratief personeel beter selecteren!

    Start People2016-10-24
  8. "?"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    aide mènagere in Namen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij Start People voor 8 jaar

    Pluspunten

    altijd zeer vriendelijk,hulp vaardigj,en sympathiek,ze doen allemaal goed hun best proficiat!!

    Minpunten

    soms wat chaotis,toch in walonie,spijtig dat ze niet meer tallig zijn werken in belgie

    Advies aan management

    geen kan het mischien niet beter

    Start People2016-01-07
  9. "werken via start people met dienstencheques"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - huishoudhulp in Aalst, Oost-Vlaanderen
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Start People voor 10 jaar

    Pluspunten

    ik ben tevreden over de uitbetaling van de lonen en van de klanten waar ik bij poets en de service en de vriendelijke werking van de mensen op het bureau

    Minpunten

    als het op economische werkloosheid aankomt verwerken ze de documenten aan de late kant waardoor ik mijn loon veel te laat heb

    Advies aan management

    als er een verandering is in de ziekte wacht niet te lang met de documenten door te sturen zodat de werknemers niet in de problemen komen met hun betalingen

    Start People2015-11-20
  10. "Organisatie continu in ontwikkeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Start People voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    (regio)management is heel betrokken, denkt mee en wil je vooruit helpen. Organisatie moet en wil veranderen om bij te blijven en vooruit te lopen op de markt, er gebeuren nu veel leuke dingen met veel kansen voor werknemers om hieraan deel te nemen. Moet je wel de juiste mensen kennen..

    Minpunten

    Organisatie moet en wil veranderen om bij te blijven. Dit zorgt er echter ook voor dat er zo snel beslissingen gemaakt moeten worden, dat af en toe té snel gegaan wordt. Even stilstaan om te bekijken waar je eigenlijk mee bezig bent is er niet altijd bij. Er is zoveel druk op de operatie, dat onvoldoende wordt stilgestaan bij de werknemers. Ik heb de afgelopen jaren bijv geen (tussentijdse) beoordelingen gehad. ... Door in gesprek te gaan met je medewerker, kun je hem of haar ook beter inzetten daar waar hij goed in is.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Zie minpunten. Echt een kans die je laat liggen. Advies aan hoofdkantoor: betrek de vestigingen meer

    Start People2019-09-02
Er zijn 50 reviews gevonden