Reviews voor Start People | Glassdoor.be

Reviews van Start People

Bijgewerkt op 22 jan 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.6
84%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Start People CEO Mr Rob Zandbergen
Mr Rob Zandbergen
13 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Geweldige plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Bedrijfsmanager in Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Start People voor 3 jaar

    Pluspunten

    Als je op zoek bent naar persoonlijke groei als werknemer, biedt Start People oplossingen die aan die behoefte voldoen. Het uitbreiden van kennis en vaardigheden in je huidige positie of volledig wisselen van afdeling, alles is binnen een zeer redelijke hoeveelheid tijd mogelijk.

    Minpunten

    Uitzendbureaus hebben steeds meer problemen bij het aantrekken van de juiste, vaardige kandidaten voor hun klanten. De strijd om talent is groots.

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Start People2018-02-09
  2. "Achteruitgang"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Aalst, Oost-Vlaanderen
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Start People voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Fijn team, goede tools en juridische dienst

    Minpunten

    Hoge werkdruk, er wordt veel gevraagd van de werknemers

    Verder lezen
    Start People2019-10-29
  3. "Goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Start People

    Pluspunten

    Doorgroeimogelijkheden - open communicatie - wel niet overal

    Minpunten

    Vriendenpolitiek- niet iedereen zit op de juiste stoel

    Verder lezen
    Start People2019-08-30
  4. "Jobinson - Jonge onderneming met potentieel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Start People

    Pluspunten

    Afwisseling, jong bedrijf, jonge collega's, opleidingen, leuke wagen.

    Minpunten

    Jong bedrijf, dus veel onduidelijkheid. Veel processen moeten nog worden uitgewerkt, of is nog niet aan gedacht.

    Verder lezen
    Start People2019-06-17
  5. "Fijn bedrijf om in te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Start People

    Pluspunten

    Startpeople is een mooi bedrijf dat zijn uiterste best doet te investeren in zijn werknemers. Het management brengt collega's samen, regelmatig zijn er dan ook evenementen en momenten om samen tijd te spenderen. Collega's zijn behulpzaam, zitten paar mooie pareltjes tussen.

    Minpunten

    Zoals in elk kantoor in de interimsector krijg je te maken met druk omtrent cijfers en targets voor voorstellingen. Maar dat is nu eenmaal eigen aan de sector.

    Verder lezen
    Start People2018-02-15
  6. "Positief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Consulent in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Start People voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    +zeer leuke sfeer en team +ruimte voor initiatief +contact met kandidaten

    Minpunten

    -De administratieve cel wil helaas niet mee vooruit en zorgt voor veel frustratie bij de consulenten -Nul doorgroeimogelijkheden, middle management kleeft vast aan zijn stoel

    Verder lezen
    Start People2018-01-24
  7. "Geen aanrader"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Start People voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    2de op de markt, groot bedrijf, leuke collega's

    Minpunten

    hoge werkdruk, laag loon, slechte work life balance, matig management

    Start People2017-02-20
  8. "administratieve rompslomp"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Arbeider in Kontich, Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Start People

    Pluspunten

    Geven hoop ... Nemen tijd voor interview

    Minpunten

    uren contract kloppen niet steeds andere personen via telefoon

    Verder lezen
    Start People2016-10-24
  9. "happy vloerhostess"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij Start People

    Pluspunten

    ik werk er heel graag omdat je mens bent en geen nummer de bazen staan altijd klaar met raad en daad ik werk er bijna 6 jaar en zou voor geen goud een werk of bazen willen

    Minpunten

    ik moet eigenlijk heel ver zoeken als ik dan iets kan zeggen vind ik het heel jammer dat het persoonlijk contact niet meer is al zijn de contactpersonen naar wie je belt heel vriendelijk je kent de naam maar niet de persoon

    Start People2016-03-23
  10. "?"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    aide mènagere in Namen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk bij Start People voor 8 jaar

    Pluspunten

    altijd zeer vriendelijk,hulp vaardigj,en sympathiek,ze doen allemaal goed hun best proficiat!!

    Minpunten

    soms wat chaotis,toch in walonie,spijtig dat ze niet meer tallig zijn werken in belgie

    Verder lezen
    Start People2016-01-07
Er zijn 25 reviews gevonden