Reviews voor Start People | Glassdoor.be

Reviews van Start People

Bijgewerkt op 17 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 43 reviews gevonden

3.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
59%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
Start People CEO Mr Rob Zandbergen
Mr Rob Zandbergen
10 Beoordelingen
  1. "happy vloerhostess"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk deeltijd bij Start People

      Pluspunten

      ik werk er heel graag omdat je mens bent en geen nummer de bazen staan altijd klaar met raad en daad ik werk er bijna 6 jaar en zou voor geen goud een werk of bazen willen

      Minpunten

      ik moet eigenlijk heel ver zoeken als ik dan iets kan zeggen vind ik het heel jammer dat het persoonlijk contact niet meer is al zijn de contactpersonen naar wie je belt heel vriendelijk je kent de naam maar niet de persoon

      Start People2016-03-23
    • "Jobinson - Jonge onderneming met potentieel"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht

      Ik heb voltijd gewerkt bij Start People

      Pluspunten

      Afwisseling, jong bedrijf, jonge collega's, opleidingen, leuke wagen.

      Minpunten

      Jong bedrijf, dus veel onduidelijkheid. Veel processen moeten nog worden uitgewerkt, of is nog niet aan gedacht.

      Advies aan management

      Werknemers beter opvolgen, want op project is de afstand tot de klant veel kleiner dan die tot je eigen werkgever.

      Start People2019-06-17
    • "Fijn bedrijf om in te werken"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij Start People

      Pluspunten

      Startpeople is een mooi bedrijf dat zijn uiterste best doet te investeren in zijn werknemers. Het management brengt collega's samen, regelmatig zijn er dan ook evenementen en momenten om samen tijd te spenderen. Collega's zijn behulpzaam, zitten paar mooie pareltjes tussen.

      Minpunten

      Zoals in elk kantoor in de interimsector krijg je te maken met druk omtrent cijfers en targets voor voorstellingen. Maar dat is nu eenmaal eigen aan de sector.

      Advies aan management

      Doe zo verder met de leuke kickoffs en evenementen! Geef misschien ook wel keuzemogelijkheden aan de werknemer, dit is af en toe wel tof wanneer je ergens uit kunt kiezen (bv de cadeaus)

      Start People2018-02-15
    • "Positief"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Consulent in Gent
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik heb voltijdgewerkt bij Start People voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      +zeer leuke sfeer en team +ruimte voor initiatief +contact met kandidaten

      Minpunten

      -De administratieve cel wil helaas niet mee vooruit en zorgt voor veel frustratie bij de consulenten -Nul doorgroeimogelijkheden, middle management kleeft vast aan zijn stoel

      Advies aan management

      meer interne mobiliteit en vertrouwen in kunnen van eigen personeel

      Start People2018-01-24
    • "Geen aanrader"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Start People voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      2de op de markt, groot bedrijf, leuke collega's

      Minpunten

      hoge werkdruk, laag loon, slechte work life balance, matig management

      Start People2017-02-20
    • "administratieve rompslomp"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Arbeider in Kontich, Antwerpen
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb gewerkt bij Start People

      Pluspunten

      Geven hoop ... Nemen tijd voor interview

      Minpunten

      uren contract kloppen niet steeds andere personen via telefoon

      Advies aan management

      administratief personeel beter selecteren!

      Start People2016-10-24
    • "?"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - aide mènagere in Namen
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk bij Start People voor 8 jaar

      Pluspunten

      altijd zeer vriendelijk,hulp vaardigj,en sympathiek,ze doen allemaal goed hun best proficiat!!

      Minpunten

      soms wat chaotis,toch in walonie,spijtig dat ze niet meer tallig zijn werken in belgie

      Advies aan management

      geen kan het mischien niet beter

      Start People2016-01-07
    • "werken via start people met dienstencheques"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - huishoudhulp in Aalst, Oost-Vlaanderen
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht

      Ik werk deeltijd bij Start People voor 10 jaar

      Pluspunten

      ik ben tevreden over de uitbetaling van de lonen en van de klanten waar ik bij poets en de service en de vriendelijke werking van de mensen op het bureau

      Minpunten

      als het op economische werkloosheid aankomt verwerken ze de documenten aan de late kant waardoor ik mijn loon veel te laat heb

      Advies aan management

      als er een verandering is in de ziekte wacht niet te lang met de documenten door te sturen zodat de werknemers niet in de problemen komen met hun betalingen

      Start People2015-11-20
    • "mooi bedrijf"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb deeltijdgewerkt bij Start People voor meer dan 8 jaar

      Pluspunten

      Professionele werkgever. Processen goed op orde, duidelijke strategie, mensgerichte collega's.

      Minpunten

      Rigide in ondernemerschap (groot bedrijf)

      Start People2019-02-28
    • "Start People"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Start People

      Pluspunten

      Een goede werkgever waar je veel voldoening uit haalt.

      Minpunten

      Veel organisatie wijzigingen intern, dit zou strakker kunnen.

      Start People2019-01-21
    Er zijn 43 reviews gevonden