Reviews voor Subway | Glassdoor.be

Reviews van Subway

Bijgewerkt op 20 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 7251 reviews gevonden

3.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
51%
Aanbevelen bij een kennis
68%
Waardeert directeur
Subway CEO Trevor Haynes
Trevor Haynes
354 Beoordelingen
  1. "Bij Subway werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Subway

    Pluspunten

    Ik werk met echt gezelige medewerkers, de eten is behoorlijk lekker, de baas is heel vriendelijk en de vaste klanten zijn altijd leuk om te helpen.

    Minpunten

    De loon is minimum loon, niet zo erg maar ik had meer verwacht, maar hoe ouder je wordt, hoe meer je gaat later verdienen.

    Advies aan management

    Een loon verhoging zou de beste advies ik zou geven, niets anders om te vertellen maar ik moest minimaal 20 worden hebben:)

    Subway2019-05-21
  2. "Leuk maar"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sandwich Artist in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Subway voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Je krijgt 50% personeels korting op je broodjes. Je hebt verschillende taken: eten preppen, broodjes maken, schoonmaken van de counter, keuken en het gedeelte waar mensen eten.

    Minpunten

    Je wordt het minimum loon betaald Werk ligt heel erg aan je collegas (of ze leuk zijn of niet)

    Advies aan management

    Geen advies, want alles is anders op andere locaties

    Subway2019-03-14
  3. "Werken bij subway"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Rotterdam, NY
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Subway

    Pluspunten

    Veel pauze En lekker eten

    Minpunten

    Veel schoonmaak en ratten en muizen

    Advies aan management

    Wees aardig voor de werknemers

    Subway2018-12-16
  4. "degelijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Administratief Medewerker in Marum
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Subway voor 5 jaar

    Pluspunten

    gezellige groep werk is makkelijk te handelen

    Minpunten

    secundaire arbeidsvoorwaarden management communicatie en begrip

    Advies aan management

    denk om je personeel

    Subway2018-01-31
  5. "Goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Subway Sandwich Artist in Breda

    Ik heb korter dan een jaar als deeltijd bij Subway gewerkt

    Pluspunten

    Veel, goede werksfeer, leuk personeel, het was een goede en leuke ervaring, bedankt voor alles wat jullie voor me gedaan hebben

    Minpunten

    Ik heb eigenlijk geen minpunten behalve dat de pauzes niet zo heel lang waren maar dat snap ik ook wel

    Advies aan management

    -

    Subway2017-07-14
  6. "Hoge kwaliteit"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Subway

    Pluspunten

    De producten die geleverd worden zijn van hoge kwaliteit en alles is gebaseerd op een goeie hygiëne. Doordat je eigenlijk al heel snel alles moet leren wordt je gelijk geïntegreerd in het vak.

    Minpunten

    Overwerken is 'normaal' en daar krijg je dus ook niet voor betaald. Er zijn geen bonussen. Brood wordt weggegooid als het over is. Lage salaris.

    Advies aan management

    Betrek al het personeel meer bij het gehele bedrijf. Om te compenseren voor het lage salaris zou je om de zoveel tijd een bonus kunnen geven in aandelen en/of geld.

    Subway2017-03-14
  7. "Directeur Europa"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Directeur operations Europa in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Subway voor 10 jaar

    Pluspunten

    Geweldige groei curve mogelijk. Groeiend bedrijf

    Minpunten

    Arbeidsvoorwaarden zijn conform NL wetgeving, kan beter.

    Subway2016-10-25
  8. "Magnifique employeur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Subway

    Pluspunten

    Avantages légaux et extra légaux

    Minpunten

    Aucun, rien à dire. Tout est OK pour moi

    Subway2019-03-14
  9. "Bien"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij Subway

    Pluspunten

    les employés étaient incroyables a cotoyer

    Minpunten

    Les horaires n'était pas bien balancé

    Subway2019-09-04
  10. "Parfait pour étudiant"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Subway

    Pluspunten

    Flexible concernant l'horaire et simple

    Minpunten

    Trop de rush parfois avec pas assez d'employés

    Subway2019-09-17
Er zijn 7251 reviews gevonden