Reviews voor T-Mobile | Glassdoor.be

Reviews van T-Mobile

Bijgewerkt op 22 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 7735 reviews gevonden

4.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
82%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
T-Mobile CEO John Legere
John Legere
4.593 Beoordelingen
  1. "Leuk bedrijf alleen erg targetgericht"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Shop Advisor 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij T-Mobile voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Prima salaris voor naast je studie of als onervaren verkoper

    Minpunten

    Erg target gericht en dit drijft ook de sfeer op de werkvloer en in de regio.

    T-Mobile2019-09-18
  2. "Leuk bedrijf om voor te werken. Hectisch maar positief."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij T-Mobile

    Pluspunten

    veel vrijheid, prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    Grote druk op mensen. Te weinig voor welke taken er liggen.

    Advies aan management

    Sla advies van specialisten niet af. doe er wat mee.

    T-Mobile2019-09-05
  3. "B2B"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij T-Mobile

    Pluspunten

    Jong en leuk bedrijf ok te beginnen als starter.

    Minpunten

    Veel werk en nog in kinderschoenen qua business

    Advies aan management

    Meer belonen en luisteren naar medewerkers

    T-Mobile2019-09-18
  4. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij T-Mobile

    Pluspunten

    Leuke collega's, er kan veel maar hard werken als het moet.. Jong bedrijf en prima missie strategie

    Minpunten

    Vele reorganisaties, Beloftes door management die sporadisch zeg maar nooit worden nagekomen.. Personeels voordeeltjes de laatste jaren flink omlaag geschroeft waarbij de waardering veel te wensen overlaat.

    Advies aan management

    Zorg beter voor personeel, en bevries niet ieder jaar weer de salarissen maar waardeer een keer de mensen die het werk doen. Niet de hoge pieten die vaak alleen als passant komen en mooie aandeelpakketten krijgen aangeboden. Personeel staat zeker niet in de top-5 in dit bedrijf

    T-Mobile2019-08-05
  5. "Goed"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij T-Mobile

    Pluspunten

    Flexibel in werktijden en wisselen van diensten

    Minpunten

    Groot bedrijf, iets regelen kost veel moeite

    Advies aan management

    Planmatig werken

    T-Mobile2019-07-30
  6. "Dynamische organisatie met veel mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij T-Mobile

    Pluspunten

    Ontwikkeling in nieuwe functies wordt erg gestimuleerd. De organisatie is blijvend in beweging wat je eigen mogelijkheden vergroot.

    Minpunten

    Top down sturing vaak ook op detailniveau. Autonomie op veel aspecten erg beperkt.

    Advies aan management

    Verlengen van de horizon naar meerjaren zou de management stijl ten goede komen en een nog prettiger werkklimaat bevorderen.

    T-Mobile2019-07-22
  7. "Review"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Den Haag

    Ik heb voltijdgewerkt bij T-Mobile voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Prachtig merk, prachtige strategie en formule. Jonge cultuur.

    Minpunten

    Veel reorganisaties over de laatste jaren.

    Advies aan management

    Niet alles centraliseren, maar ook groeiafdelingen decentraal laten bestaan.

    T-Mobile2019-07-05
  8. "Leuk werk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij T-Mobile

    Pluspunten

    Prima Betaald goede bijbaan leuke sfeer

    Minpunten

    Druk door targets kan lastig zijn

    T-Mobile2019-07-03
  9. "Plek om te groeien."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Service and Sales Representative in Den Haag
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij T-Mobile voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Werk mentaliteit van doorzetters, samenwerkers en go getters.

    Minpunten

    Je wordt ten alle tijden eerst aangenomen als uitzendkracht. Doorgroeien kan bijna altijd alleen maar na contract T-Mobile zelf.

    Advies aan management

    Meer groei en ontwikkelingsmogelijkheden voor uitzendkrachten met potentie voor toekomst in bedrijf.

    T-Mobile2019-06-09
  10. "Oneerlijk"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk deeltijd bij T-Mobile

    Pluspunten

    - Goed salaris + flinke bonussen

    Minpunten

    - Hoge targets - Oneerlijke klantbehandeling

    Advies aan management

    Targets verslagen zodat klanten niet bedrogen worden waar ze bij staan

    T-Mobile2019-06-20
Er zijn 7735 reviews gevonden