Reviews voor TTEC | Glassdoor.be

Reviews van TTEC

Bijgewerkt op 17 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 3309 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
66%
Aanbevelen bij een kennis
79%
Waardeert directeur
TTEC CEO Kenneth D. Tuchman
Kenneth D. Tuchman
1.421 Beoordelingen
  1. "agréable"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij TTEC

    Pluspunten

    multiculturel, expérience, flexibilité, air de repos, amical

    Minpunten

    salaire faible, stress, travail , horaire

    TTEC2019-05-27
  2. "Good place to get some experience"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij TTEC

    Pluspunten

    - Bon environnement (collègues, esprit d'équipe) - Bon endroit pour se faire des contacts, surtout pour de nouveaux arrivants

    Minpunten

    - Salaires insuffisants et manque de considération pour les employés

    TTEC2019-03-12
  3. "bonne entreprise"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Agent service à la clientèle - Relation client in Montréal-Ouest, QC
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij TTEC voor 3 jaar

    Pluspunten

    Avantages sociaux, bien structuré, bel harmonie avec les supérieurs, bonne ambiance de travail

    Minpunten

    les outils de travail tels que les ordinateurs sont vieillissant , pas de salle de detente

    Advies aan management

    tenir compte des suggestions des employés...

    TTEC2018-06-24
  4. "Malheureusement pas favorable pour un équilibre de vie seine"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Gestionnaire formation et recrutement in Montréal, QC
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij TTEC voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    environnement multiculturel et jeune

    Minpunten

    Malheureusement pas favorable pour un équilibre de vie sein

    Advies aan management

    valeuriser les talents

    TTEC2018-02-03
  5. Nuttig (5)

    "Great work at home opportuniry"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    Voormalige werknemer - Customer Care Representative 

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij TTEC gewerkt

    Pluspunten

    Overtime offered and schedule flexibility. First line supervisors are great.

    Minpunten

    Job was not permanent. Was layed of not to long of becoming permanent. If they say they say they usually down size or cut hours during a certain time during of the year and you are new, I suggest you start making plans. Don't delieve the hype.

    Advies aan management

    State that the job is temporary, point blank. Let your employers know that they are going to be layed off in advance, not one day in advance. Do not lead new hires into thinking they will become permanent.

    TTEC2019-09-10
  6. "Good place to work for"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Data Indexer in Corpus Christi, TX
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij TTEC voor 3 jaar

    Pluspunten

    Accommodating if you have appointments or children. Excellent supervisors.

    Minpunten

    Pay could be higher.

    TTEC2019-09-17
  7. "Growing"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Property and Casualty in Duluth, GA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij TTEC

    Pluspunten

    Focus groups and room for feedback. Everyone seems to be open to suggestions. I’ve been here since the beginning and i see improvement every day

    Minpunten

    Very strict rules but for the right reasons. Some may not understand.

    Advies aan management

    Continue being open to feedback and implement the change we give

    TTEC2019-09-17
  8. "You Don't Need Prior Experience"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Healthcare Sales Representative in Hopkinsville, KY
    Aanbevolen

    Ik werk deeltijd bij TTEC voor 5 jaar

    Pluspunten

    They will hire anyone willing to work. You don't already have to come licensed. You'll go through paid training and will hit the production floor. If you're a good agent, they'll keep you year round. Otherwise, it's primarily a seasonal position but they'll call you back to work every year. [I'm specifically speaking from the healthcare side, not the customer service job]

    Minpunten

    Can be a very strict and demanding job. Sales matter, so make an effort to meet the # they ask for. Must be able to work a FLEXIBLE schedule. No PTO.

    TTEC2019-09-14
  9. "Great Career Options!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Licensed Health Agent in Hopkinsville, KY
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij TTEC

    Pluspunten

    Clean building big classrooms state of art security. Nice polite confident leaders. Clear communication from upper management.

    Minpunten

    None that I can think of

    TTEC2019-09-12
  10. "Great place to work at!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Social Media Specialist in Ahmedabad
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij TTEC

    Pluspunten

    - Flexible Timings - Recognition & Rewards - Timely Appraisal

    Minpunten

    - Some sites are more into office politics

    Advies aan management

    No advice

    TTEC2019-09-11
Er zijn 3309 reviews gevonden
</>Embed