1,016 okt 2023Bad experience due to direct managementMsp consultantVoormalige werknemer, minder dan 1 jaarAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenThey paid the salary on timeMinpuntenBad management. Her way or the highway. Wasn't open for suggestions. Didn't like changes "we've been doing this for years"Meer weergeven
5,013 nov 2022Beste sfeer ever!Site leaderHuidige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenLeuke collega's Elke dag doorgroei mogelijkheden Bedrijf die z'n wernemers de kans geeft om te groeien door steeds opleidingen te voorzien! Familiale sfeer!MinpuntenHeb ik niet meteen, heb het naar mijn zin.Meer weergeven
3,018 jan 2022OKMsp coordinatorHuidige werknemer, meer dan 3 jaarBrusselAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspunten- Freedom to rule your own agenda - Mature workculture - You can develop in a role depends on your strenghtsMinpunten- Understaffed - Lot of hours (due the understaffing) are not compensated. - Not many career opportunitiesMeer weergevenReactie van Talent Solutions4yThis review is for a different Investors Title. We have no operations or employees in Brussels.Meer weergeven