Reviews voor Tech Mahindra | Glassdoor.be

Reviews van Tech Mahindra

Bijgewerkt op 8 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.7
72%
Aanbevelen bij een kennis
82%
Waardeert directeur
Tech Mahindra Managing Director CP Gurnani
CP Gurnani
6.618 Beoordelingen
  1. "Extreem flexibele werkcultuur & gepassioneerde individuen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Tech Mahindra

    Pluspunten

    Niet veel organisaties geven iemand een mogelijkheid om te werken met zulke getalenteerde individuen.

    Minpunten

    Een beetje meer transparantie & duidelijkheid van het hoger kader zou werknemers helpen. Het werk kan soms een beetje monotoon worden.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tech Mahindra2018-12-24
  2. "Tech Mahindra"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Associate- Technical Support in Den Haag
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Tech Mahindra gewerkt

    Pluspunten

    Vriendelijke mensen, je mag in je eigen taal praten.

    Minpunten

    Het contract wat ik kreeg aangeboden, was behoorlijk slecht. Het salaris is niet om naar huis te schrijven, de "8% bonus" zit gewoon in je salaris. Verder zit er een beding bij dat je niet mag solliciteren voor de periode dat je daar werkzaam bent, en volgens mij kan je dat aanvechten bij de rechter. Als laatste en zeker niet onbelangrijk, er is geen pensioenregeling, dus het karige loontje wat je krijgt, mag je verder gebruiken om je pensioen aan te vullen. Nog een kritiekpunt, de bedrijfsprocessen zijn internationaal, en dus gaan ze erg traag.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Ik lach ze keihard uit!

    Tech Mahindra2019-07-04
  3. "About Company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Poona
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Tech Mahindra voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Good Env for Work, Good Exposure

    Minpunten

    More Politics poor Increments Few opportunities for Onsite

    Advies aan management

    Nothing to Say

    Tech Mahindra2018-05-07
  4. "Software Test Analyst"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Software Tester in Poona
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij Tech Mahindra voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Good Analysis capability Hard worker Good team spirit Positive attitude

    Minpunten

    Trust the people easily and do not prefer travelling positions with requirement more than 50%

    Tech Mahindra2015-11-17
  5. "Geen goed bedrijf als je op zoek bent naar een goede werkomgeving en een goed salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Tech Mahindra

    Pluspunten

    Ik werk hier al meer dan 3 jaar. De werkcultuur is niet zo goed. Als je op zoek bent naar mogelijkheden op locatie dan is het geen bedrijf waar je naar op zoek bent. Mensen die al op locatie zijn, zijn nog niet klaar om terug te komen en nieuwe mensen krijgen geen kans om te gaan. Alleen als je goede relaties had met het hoger management kreeg je de kans om op locatie aan de slag te gaan.

    Minpunten

    Het slechtste management. Het management doet alleen maar aan vriendjespolitiek en alleen die mensen krijgen de kans om vooruit te komen.

    Advies aan management

    Verander de vriendjespolitiek mentaliteit, zodat iedereen gelijke kansen kan krijgen om vooruit te komen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tech Mahindra2019-07-25
  6. "Ga hier nooit werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Tech Mahindra

    Pluspunten

    Als het een klantproject in met Onsite-mogelijkheden, is het voordelig om voor TechM te werken

    Minpunten

    Teveel werkdruk. Teveel wisselende salarissen. Mensen doen aan politieke spelletjes omdat niemand ontslagen wil worden. Mensen worden ontslagen ongeacht hun prestaties, rapportages uit het verleden, enz. Elk project in onze afdeling moest ieder kwartaal n% (vaak 1-2 mensen) uit elke band ontslaan.

    Advies aan management

    Behandel werknemers als mensen en niet als getallen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tech Mahindra2019-04-02
  7. "Goed bedrijf voor onsite mogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous in Mechelen
    Niet aanbevolen
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Tech Mahindra voor 3 jaar

    Pluspunten

    Onsite mogelijkheden, gemakkelijk om te veranderen van standplaats

    Minpunten

    Minder loon, overal politiek

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tech Mahindra2019-01-23
  8. "Belonend"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Tech Mahindra

    Pluspunten

    Uitzonderlijke groep gelijken Geweldig werk Zeer sterke nadruk op performantiegerelateerd beoordelen

    Minpunten

    Bedrijf vindt het blijkbaar moeilijk om nieuwe groeigebieden te identificeren Teveel herschikking rond producten Onbeweegbare stockprijs

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tech Mahindra2018-12-24
  9. "Uitstekende werkcultuur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Tech Mahindra

    Pluspunten

    Geweldige werkcultuur, goede betaalmeester, werknemervriendelijk

    Minpunten

    Traditionele manier van werken, onwillig tegenover verandering ...

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tech Mahindra2018-12-24
  10. "Een zeer goed bedrijf met een zeer goede omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Tech Mahindra

    Pluspunten

    - Goede werkomgeving - Goede compensatie. - Bedrijf zorgt voor zijn werknemers

    Minpunten

    Ik vond geen slechte punten in mijn werkperiode bij tech Mahindra

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Tech Mahindra2018-12-24
Er zijn 13213 reviews gevonden