Reviews van Transcom WorldWide

(26 reviews in totaal)

Brian Johnson

45% waardeert directeur

32% positieve zakelijke vooruitzichten

Transcom WorldWide heeft een werknemersbeoordeling van 2,9 van 5 sterren, op basis van 26 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus redelijk naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Transcom WorldWide is 24% onder het gemiddelde voor werkgevers in de bedrijfstak HR en personeel (3,8 sterren).

Reviews per functie

26 reviews
3 sep 2025

Pluspunten

Fijn team, veel flexibiliteit. Hard werken, veel waardering

Minpunten

Weinig groeimogelijkheden in zowel functie als salaris

Reactie van Transcom WorldWide
9mo
Thank you for sharing your thoughts. We value all feedback from our employees as it helps us identify areas for improvement and ensure a positive workplace. We are committed to ongoing growth and appreciate your contribution to that process.
30 jan 2024

Prima tijd gehad

Pluspunten

Leuke collega's en doorgroei mogelijkheid

Minpunten

Werken in het weekend en avonden

1,0
4 jul 2023

Beter van niet!

Pluspunten

Geen! Want je kan hieronder zien waarom! Ook anderen vertellen je hetzelfde in amdere reviews!

Minpunten

Veelsteveel! Deze tent bestaat uit 3 lagen! De eigenaar, zijn onderslaven (het middenmanagement, teamleiders, kontlikkers etc) en de slaven (medewerkers) waar het middenmanagement tegen blaft! HR is een flut van een racistische bende! Teamleiders weten NIKS inhoudelijk qua werk! Kortom! Dit bedrijf is er enkel om de eigenaar rijk te maken! Alle overige acties zijn enkel voor de sier!

Reactie van Transcom WorldWide
2y
Thank you for taking the time to share your feedback. Please know that we are always looking for ways to improve and provide a better experience for our employees.
Weergave: 1 - 3 van 26 reviews

Glassdoor heeft 2.395 reviews over Transcom WorldWide die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Transcom WorldWide. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Transcom WorldWide bij je past.