Reviews voor UPS | Glassdoor.be

Reviews van UPS

Bijgewerkt op 15 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 12081 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
59%
Aanbevelen bij een kennis
67%
Waardeert directeur
UPS CEO David Abney
David Abney
3124 Beoordelingen
  1. "moet iets ingeven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij UPS

    Pluspunten

    goed bedrijf om voor te werken

    Minpunten

    salaris kan beter volgens collega's

    UPS2018-07-14
  2. "positief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Director in Sint-Pieters-Woluwe, Brussel
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij UPS voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    groot bedrijf met doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    zware structuur met heel specifieke cultuur

    UPS2019-02-25
  3. "Oneerlijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij UPS

    Pluspunten

    Iedereen helpt elkaar, onderling toffe plaats om te werken

    Minpunten

    Je krijgt geen kans, je moet vanaf het begin al zien dat je geen fouten maakt of ze gooien u direct buiten ze geven u zelfs geen kans.

    Advies aan management

    Niet zo spelen met de eerlijke hard werkende mensen die echt hun best doen

    UPS2018-06-12
  4. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Driver in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij UPS voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ups staat voor intern doorgroeien. Bedrijf bied veel mogelijkheden, vanaf bepaald niveau wordt er gevraagd naar diploma’s. Contact collega’s erg goed, iedereen staat voor elkaar klaar. Sollicitatieprocedure en contact personeelszaken erg goed. Ondanks de vele procedures veel vrijheid in je functie. Goed salaris!

    Minpunten

    Cijfergerichte organisatie, hebben leidinggevenden tijd voor alle werknemers? Leidinggevenden kunnen vaak niet uitleggen waar de cijfers op gebaseerd zijn. Functie fysiek goed te doen, helaas vallen er wel collegas uit met klachten. Kan ups dit niet voorkomen? Vrij vragend tevens erg lastig.

    Advies aan management

    Leidinggevende meer tijd voor werknemer. Meer respect voor privéleven van werknemer. (Werktijden en vrijde dagen). Uitleg kunnen geven waar cijfers op gebaseerd zijn zal meer motivatie geven.

    UPS2018-01-20
  5. "NIET WERKEN, VOOR UPS!! MISMANAGMENT & TOTAAL GEEN BINDING MET MENSEN!!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Operatie- Sales - BD - HR- in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij UPS

    Pluspunten

    Internationaal Goede arbeids voorwaarden (Auto van de zaak & Bonus) Carrièremogelijkheden (mits je goed hielen kan likken)

    Minpunten

    Mis Managment Mensen met een sterke persoonlijkheid en karakter, aub niet voor deze organisatie kiezen, Beloof cultuur (veel beloven, niks waarmaken) Mis gun culuur Hielen Likkers ( Ja Knikkers) mee praters Geen opgeleide Managers (omhoog gevallen managers die 10+ jaar werken voor het bedrijf. Paniek Managment Geen structuur Heel Politiek (vieze spelletjes worden gespeeld met betrekking tot promotie en dergelijke)...

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Doe wat je beloofd, Wees transparant, houd mensen geen worst voor de neus. Promoot de beste werknemers, in plaats de werknemers die het beste naar boven likken. Stel het beste team samen, en niet de beste hielenlikkers. Een goede manage zoekt sterke mensen om zich heen en niet, waarmee ze kunnen sparren. Zwakke managers zoeken zwakke mensen om zich heen, om niet op te vallen dat de manager zwak is.

    UPS2017-05-22
  6. "Goed verdienen - werkomgeving en management ruk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - UPS Account Executive in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij UPS

    Pluspunten

    + mooie bonussen & doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    - Werkomgeving - oud meubilair - investeert niet in personeels gezondheid - langdradige processen -veel ontslagen / raar aanneembeleid, je bent een nummer

    Advies aan management

    Investeer in je mensen en hun werkomgeving

    UPS2016-10-21
  7. "Account Executive Business Development"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Account Executive 

      Ik voltijd gewerkt bij UPS voor meer dan 1 jaar

      Pluspunten

      Goede ondersteuning, ambitieuze werkgever, alles is goed geregeld, zeer solide oplossingen en bedrijf.

      Minpunten

      Groot, veranderingen doorvoeren duurt lang.

      Advies aan management

      Keep up the good work

      UPS2015-09-29
    • "Een nummer zijn van UPS"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - UPS Driver in Heerenveen
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb gewerkt bij UPS

      Pluspunten

      Qua geld en loon zit je bij ups wel goed, voor het werk wat je doet verdien je veel

      Minpunten

      Ze behandelen jou als een nummer. Ergens niet mee eens? prima, kom je toch op kantoor jouw ontslagbrief inleveren. Iedereen wordt anders behandelt, de een moet heel veel doen en de ander doet in vergelijking niks. De communicatie is zeer slecht, de een weet van de ander niet wat die doet. Veel mensen lopen er gestrest rond

      Advies aan management

      Communiceer beter met elkaar en leg elkaar wat minder druk op.

      UPS2015-10-06
    • "De stabiele werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - UPS Driver in Utrecht
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij UPS voor 10 jaar

      Pluspunten

      Goed georganiseerd Stabiel Geen risicovolle besluitvorming Goede beloning

      Minpunten

      Zeer veel regelgeving Er wordt veel van je gevraagd

      Advies aan management

      Doe wat aan de communicatie

      UPS2015-06-30
    • "UPS een baantje tussendoor"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Debiteurenbeheerder in Hoofddorp
      Niet aanbevolen

      Ik werk bij UPS

      Pluspunten

      Als je een tijdelijke baan nodig hebt of ambitieus bent, maar geen formele opleiding hebt

      Minpunten

      Matige monotoonheid van het werk.

      Advies aan management

      Introduceer commissies en bonussen, net als secundaire arbeidsvoorwaarden om de medewerkers uit te dagen om beter te presteren.

      UPS2008-08-12
    Er zijn 12081 reviews gevonden