Reviews voor UPS | Glassdoor.be

Reviews van UPS

Bijgewerkt op okt 21, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
59%
Aanbevelen bij een kennis
67%
Waardeert directeur
UPS CEO David Abney
David Abney
3.331 Beoordelingen
  1. "moet iets ingeven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij UPS

    Pluspunten

    goed bedrijf om voor te werken

    Minpunten

    salaris kan beter volgens collega's

    UPS2018-07-14
  2. "niets meer dan een nr"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij UPS voor 10 jaar

    Pluspunten

    loon is niet slecht als je je gewone uren kan presteren.

    Minpunten

    geen collegialiteit - ieder voor zich Management denkt ook maar aan hun eigen. Veel uren presteren. je verdient niet slecht maar als je de uren gaat bekijken dan heb je minder dan een pakjes sorteerder. je geluk binnen het bedrijf hangt van je manager en supervisor af. als ze je nodig hebben ben je goed, meestal krijg je iemand die niets van je functie kent maar in de pool zat om te promoveren, ze zetten je... waar zij willen, kan even goed ergens in t hol van pluto zijn (ergens in het buiteland) maar als je ze voldoende opgeleerd hebt dat ze je job begrijpen, dan gaan ze lelijk doen, en je werk en werktijden in vraag trekken. voor je het weet pas je niet meer in hun scenario en kan je vertrekken. en als ze zelf intern wil gaan veranderen moet het in hun plaatje passen niet in je competenties of ambities.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Luister naar je mensen, en doe eens iets voor je mensen. denk niet alleen aan de fijne bonus die alleen management krijgt op t einde van het jaar. Mensen verdienen ook erkenning. buiten een paar stukken chocolade en een tas moet je op het einde van het jaar niet rekenen, eens een teambuilding, of een etentje. waarom kan het op sommige afdelingen wel en andere niet. en stop met jullie vriendjes politiek.

    UPS2019-10-08
  3. "positief"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Director in Sint-Pieters-Woluwe, Brussel
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij UPS voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    groot bedrijf met doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    zware structuur met heel specifieke cultuur

    UPS2019-02-25
  4. "Oneerlijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij UPS

    Pluspunten

    Iedereen helpt elkaar, onderling toffe plaats om te werken

    Minpunten

    Je krijgt geen kans, je moet vanaf het begin al zien dat je geen fouten maakt of ze gooien u direct buiten ze geven u zelfs geen kans.

    Advies aan management

    Niet zo spelen met de eerlijke hard werkende mensen die echt hun best doen

    UPS2018-06-12
  5. "oke"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Magazijnmedewerker in Amstelhoek
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij UPS voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    doorgroei mogelijkheden zijn echt goed

    Minpunten

    hoge werkdruk is niet leuk

    Advies aan management

    doen

    UPS2019-07-17
  6. "Goede werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Driver in Utrecht
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij UPS voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ups staat voor intern doorgroeien. Bedrijf bied veel mogelijkheden, vanaf bepaald niveau wordt er gevraagd naar diploma’s. Contact collega’s erg goed, iedereen staat voor elkaar klaar. Sollicitatieprocedure en contact personeelszaken erg goed. Ondanks de vele procedures veel vrijheid in je functie. Goed salaris!

    Minpunten

    Cijfergerichte organisatie, hebben leidinggevenden tijd voor alle werknemers? Leidinggevenden kunnen vaak niet uitleggen waar de cijfers op gebaseerd zijn. Functie fysiek goed te doen, helaas vallen er wel collegas uit met klachten. Kan ups dit niet voorkomen? Vrij vragend tevens erg lastig.

    Advies aan management

    Leidinggevende meer tijd voor werknemer. Meer respect voor privéleven van werknemer. (Werktijden en vrijde dagen). Uitleg kunnen geven waar cijfers op gebaseerd zijn zal meer motivatie geven.

    UPS2018-01-20
  7. "NIET WERKEN, VOOR UPS!! MISMANAGMENT & TOTAAL GEEN BINDING MET MENSEN!!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Operatie- Sales - BD - HR- in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij UPS

    Pluspunten

    Internationaal Goede arbeids voorwaarden (Auto van de zaak & Bonus) Carrièremogelijkheden (mits je goed hielen kan likken)

    Minpunten

    Mis Managment Mensen met een sterke persoonlijkheid en karakter, aub niet voor deze organisatie kiezen, Beloof cultuur (veel beloven, niks waarmaken) Mis gun culuur Hielen Likkers ( Ja Knikkers) mee praters Geen opgeleide Managers (omhoog gevallen managers die 10+ jaar werken voor het bedrijf. Paniek Managment Geen structuur Heel Politiek (vieze spelletjes worden gespeeld met betrekking tot promotie en... dergelijke) Niet Transparant Eigen belang Geen opgeleide Managers, geen kennis van zaken. Staan niet open voor discussies en of sparmomenten. TOTAAL niet INNOVATIEF Stoffig Imago Smerig kantoor (stoffig, Schimmel) Manager zien je als bedreiging als je het goed doet, Mensen nadat ze een vast contract hebben gekregen, direct de laan uit sturen.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Doe wat je beloofd, Wees transparant, houd mensen geen worst voor de neus. Promoot de beste werknemers, in plaats de werknemers die het beste naar boven likken. Stel het beste team samen, en niet de beste hielenlikkers. Een goede manage zoekt sterke mensen om zich heen en niet, waarmee ze kunnen sparren. Zwakke managers zoeken zwakke mensen om zich heen, om niet op te vallen dat de manager zwak is.

    UPS2017-05-22
  8. "Goed verdienen - werkomgeving en management ruk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    UPS Account Executive in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij UPS

    Pluspunten

    + mooie bonussen & doorgroei mogelijkheden

    Minpunten

    - Werkomgeving - oud meubilair - investeert niet in personeels gezondheid - langdradige processen -veel ontslagen / raar aanneembeleid, je bent een nummer

    Advies aan management

    Investeer in je mensen en hun werkomgeving

    UPS2016-10-21
  9. "Account Executive Business Development"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Account Executive 

    Ik voltijd gewerkt bij UPS voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Goede ondersteuning, ambitieuze werkgever, alles is goed geregeld, zeer solide oplossingen en bedrijf.

    Minpunten

    Groot, veranderingen doorvoeren duurt lang.

    Advies aan management

    Keep up the good work

    UPS2015-09-29
  10. "Een nummer zijn van UPS"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    UPS Driver in Heerenveen
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij UPS

    Pluspunten

    Qua geld en loon zit je bij ups wel goed, voor het werk wat je doet verdien je veel

    Minpunten

    Ze behandelen jou als een nummer. Ergens niet mee eens? prima, kom je toch op kantoor jouw ontslagbrief inleveren. Iedereen wordt anders behandelt, de een moet heel veel doen en de ander doet in vergelijking niks. De communicatie is zeer slecht, de een weet van de ander niet wat die doet. Veel mensen lopen er gestrest rond

    Advies aan management

    Communiceer beter met elkaar en leg elkaar wat minder druk op.

    UPS2015-10-06
Er zijn 12755 reviews gevonden
</>Embed