Reviews voor Uber | Glassdoor.be

Reviews van Uber

Bijgewerkt op 16 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 3268 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
85%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Uber CEO Dara Khosrowshahi
Dara Khosrowshahi
1038 Beoordelingen
  1. "Work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Uber voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Uber is a company were you can strive for loads of opportunities. And the lunches are great;-)!

    Minpunten

    You need to love the US review apporach

    Uber2018-12-31
  2. "Uber Eats"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Manager in Parijs
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Uber voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people

    Minpunten

    the salary is not very competitive

    Uber2018-07-08
  3. "Uber"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Uber voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Uitdagende en snelle werkomgeving, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en ownership wordt verwacht van medewerkers. Veel flexibiliteit en mogelijkheden om je allround te ontwikkelen.

    Minpunten

    Je moet binnen deze functie een echte aanpakker zijn. Soms kun je meer tijd kwijt zijn aan adhoc-taken dan je zou wensen.

    Advies aan management

    Vanuit het management zou meer aandacht mogen worden geschonken aan een goede werk/privebalans. Het is makkelijk om je te verliezen in je werkzaamheden, en dit zou proactief tegengegaan kunnen worden.

    Uber2018-03-24
  4. Nuttig (1)

    "Account manager UberEATS"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Uber voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Leuk gevarieerd werk, gelijkvloerse cultuur waar samen hard en doelgericht wordt gewerkt. Flexibiliteit is noodzaak, je dag kan er elke dag weer anders uitzien dan verwacht.

    Minpunten

    Er is geen gestructureerd programma voor het opleiden van werknemers, hier zou nog een verbeterslag gemaakt kunnen worden.

    Advies aan management

    Communicatie kan hier en daar beter, soms wordt belangrijke informatie te laat gedeeld.

    Uber2016-11-24
  5. Nuttig (4)

    "Mooi bedrijf, veel ruimte en vertrouwen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Uber voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Uber is een giga-snel groeiend bedrijf, de wereld ziet er na een paar maanden compleet anders uit. Dynamisch en kansrijk zijn ' key' en dat is fijn voor een werknemer; je kan je ei kwijt.Heb je een goed idee? Go for it! Die mentaliteit is heel plezierig. Er werken een hoop jonge, gedreven mensen.

    Minpunten

    Omdat het bedrijf zo snel groeit komen er continu nieuwe collega's bij. Erg leuk, maar cultuur-bewaking is dat erg belangrijk.

    Uber2016-05-30
  6. Nuttig (12)

    "Een unieke rit!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Corporate Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Uber voor minder dan een jaar

    Pluspunten

    Jong, dynamisch, ambitieus... De meeste cliches over het werken bij een bedrijf als UBER zijn waar. Maar er is nog meer, hoge mate van flexibiliteit, veel invloed op beslissingen, snelle doorgroeimogelijkheden en naast hard werken ook veel fun met collega's. Als een van de hardst groeiende en populairste bedrijven van dit moment krijg je de unieke kans om hier tussen hoog opgeleide mensen van over de hele wereld te werken.

    Minpunten

    UBER geeft je een hoge mate van flexibiliteit. Waar je werkt, welke uren je werkt, hoe je werkt.. Zoals in elke start-up is er bij UBER nog weinig structuur, daar moet je wel mee om kunnen gaan, met andere woorden: het leuk vinden om zelf dingen op te pakken. Je wordt niet aan de hand genomen of verteld wat je moet doen, daar moet je zelf achterkomen. Dat geeft je veel flexibiliteit om invloed uit te oefenen op de werkwijze....

    Meer weergeven
    Uber2016-01-26
  7. Nuttig (1)

    "cash accountant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Uber

    Pluspunten

    free working environment, colleagues are friendly

    Minpunten

    it is not organized, everything is changing frequently

    Advies aan management

    there is no advice for the management

    Uber2015-11-09
  8. Nuttig (12)

    "Het meest uitdagende maar lonende werk dat ik ooit heb gehad"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Community Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Uber voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Alle stadsteams werken als kleine start-ups. Er is geen grens aan wat je kunt bereiken en het bedrijf geeft je de vrije loop. Je komt er op een dagelijkse basis te werken met de slimste mensen uit de hele wereld. Er is geen 'politiek' bij dit bedrijf, alleen uitzonderlijk gemotiveerde mensen die proberen te verbeteren hoe mensen over de hele wereld zich verplaatsen.

    Minpunten

    Proberen om de wereld te veranderen met een klein team kan veeleisend zijn. Wees voorbereid op de (Uber)rit van je leven als je bij dit bedrijf gaat werken. Enorme groei en enorme schaalbaarheid vereisen een enorme focus en een enorme inzet. Om 5 uur naar huis gaan is er niet bij en je zult altijd deals moeten sluiten.

    Uber2013-11-26
  9. "Excellent option de joindre uber pour débuter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Data Scientist in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Uber voor meer dan 10 jaar

    Pluspunten

    Tout les point , le platforms technology êtes en train de poussé ,nos futur planète va dépendre la technologie le plus puissant au monde c’est de développer . La carrière est devant les Client de moyen âge , car il nous aide à pousse et au même temps eux il pousse .

    Minpunten

    Sommeil . Déplacement Erreur technique Téléphone satellite

    Uber2019-04-20
  10. "Ça va"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk deeltijd bij Uber

      Pluspunten

      Travail quand tu veux

      Minpunten

      plutôt pas mal pour un job étudiant , sauf que t’a des impôts à payer

      Uber2019-04-19
    Er zijn 3268 reviews gevonden