Reviews voor Uber | Glassdoor.be

Reviews van Uber

Bijgewerkt op 21 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
82%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Uber CEO Dara Khosrowshahi
Dara Khosrowshahi
1.242 Beoordelingen
  1. "Gemiste kans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Online Marketeer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Uber voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Zorgen goed voor het personeel: lunches, feesten etc

    Minpunten

    Te weinig interne groei mogelijkheden.

    Uber2019-10-02
  2. Nuttig (1)

    "Sterk hierarchisch, bureaucratisch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer-II in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Veel aandacht voor interne bedrijfsimago, goede secondaire arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    Weinig tot geen autonomie. Veranderingen zijn moeilijk door te voeren. Slechte relatie tussen product en engineering. Engineering wordt geacht geen vragen te stellen maar uit te voeren. De negatieve veranderingen vind je eerst in het nieuws, daarna krijg je de interne mail.

    Advies aan management

    Luister naar je werknemers.

    Uber2019-09-17
  3. "Top bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Snelle groei kun je doormaken bij Uber.

    Minpunten

    Af en toe heel ongestructureerd

    Uber2019-08-12
  4. "Anoniem"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Uber voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Er heerst een gezellige bedrijsfcultuur

    Minpunten

    Niveau van management laat veel te wensen over

    Uber2019-06-26
  5. "Work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Uber is a company were you can strive for loads of opportunities. And the lunches are great;-)!

    Minpunten

    You need to love the US review apporach

    Uber2018-12-31
  6. "Uber Eats"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Manager in Parijs
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Uber gewerkt

    Pluspunten

    Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people

    Minpunten

    the salary is not very competitive

    Uber2018-07-08
  7. "Uber"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Uber voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Uitdagende en snelle werkomgeving, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en ownership wordt verwacht van medewerkers. Veel flexibiliteit en mogelijkheden om je allround te ontwikkelen.

    Minpunten

    Je moet binnen deze functie een echte aanpakker zijn. Soms kun je meer tijd kwijt zijn aan adhoc-taken dan je zou wensen.

    Advies aan management

    Vanuit het management zou meer aandacht mogen worden geschonken aan een goede werk/privebalans. Het is makkelijk om je te verliezen in je werkzaamheden, en dit zou proactief tegengegaan kunnen worden.

    Uber2018-03-24
  8. Nuttig (1)

    "Account manager UberEATS"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Uber

    Pluspunten

    Leuk gevarieerd werk, gelijkvloerse cultuur waar samen hard en doelgericht wordt gewerkt. Flexibiliteit is noodzaak, je dag kan er elke dag weer anders uitzien dan verwacht.

    Minpunten

    Er is geen gestructureerd programma voor het opleiden van werknemers, hier zou nog een verbeterslag gemaakt kunnen worden.

    Advies aan management

    Communicatie kan hier en daar beter, soms wordt belangrijke informatie te laat gedeeld.

    Uber2016-11-24
  9. Nuttig (4)

    "Mooi bedrijf, veel ruimte en vertrouwen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Uber is een giga-snel groeiend bedrijf, de wereld ziet er na een paar maanden compleet anders uit. Dynamisch en kansrijk zijn ' key' en dat is fijn voor een werknemer; je kan je ei kwijt.Heb je een goed idee? Go for it! Die mentaliteit is heel plezierig. Er werken een hoop jonge, gedreven mensen.

    Minpunten

    Omdat het bedrijf zo snel groeit komen er continu nieuwe collega's bij. Erg leuk, maar cultuur-bewaking is dat erg belangrijk.

    Uber2016-05-30
  10. Nuttig (12)

    "Een unieke rit!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Corporate Recruiter in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Jong, dynamisch, ambitieus... De meeste cliches over het werken bij een bedrijf als UBER zijn waar. Maar er is nog meer, hoge mate van flexibiliteit, veel invloed op beslissingen, snelle doorgroeimogelijkheden en naast hard werken ook veel fun met collega's. Als een van de hardst groeiende en populairste bedrijven van dit moment krijg je de unieke kans om hier tussen hoog opgeleide mensen van over de hele wereld te... werken.

    Meer weergeven

    Minpunten

    UBER geeft je een hoge mate van flexibiliteit. Waar je werkt, welke uren je werkt, hoe je werkt.. Zoals in elke start-up is er bij UBER nog weinig structuur, daar moet je wel mee om kunnen gaan, met andere woorden: het leuk vinden om zelf dingen op te pakken. Je wordt niet aan de hand genomen of verteld wat je moet doen, daar moet je zelf achterkomen. Dat geeft je veel flexibiliteit om invloed uit te oefenen op de... werkwijze. Maar het kan soms ook beangstigend zijn.

    Meer weergeven
    Uber2016-01-26
Er zijn 3720 reviews gevonden
</>Embed