Reviews voor Uber | Glassdoor.be

Reviews van Uber

Bijgewerkt op 2 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.1
81%
Aanbevelen bij een kennis
89%
Waardeert directeur
Uber CEO Dara Khosrowshahi
Dara Khosrowshahi
1.383 Beoordelingen
  1. Nuttig (1)

    "Geweldige plek om te werken als je de uitdaging aankan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Marketing Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Uber

    Pluspunten

    Flexibel, hoog tempo, veel slimmeriken, meritocratie

    Minpunten

    Je moet kunnen bijbenen anders word je achtergelaten.

    Uber2019-05-30
  2. "Awesome company if you want to make a difference"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Sr HR Business Partner in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Great people, clever and driven people, lot of autonomy, can do mentality, positive energy, great benefits, flexible working

    Minpunten

    Long hours, however flexible working promoted well

    Uber2019-12-02
  3. "Gemiste kans"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Online Marketeer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Uber voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Zorgen goed voor het personeel: lunches, feesten etc

    Minpunten

    Te weinig interne groei mogelijkheden.

    Uber2019-10-02
  4. Nuttig (1)

    "Sterk hierarchisch, bureaucratisch"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Engineer-II in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Veel aandacht voor interne bedrijfsimago, goede secondaire arbeidsvoorwaarden.

    Minpunten

    Weinig tot geen autonomie. Veranderingen zijn moeilijk door te voeren. Slechte relatie tussen product en engineering. Engineering wordt geacht geen vragen te stellen maar uit te voeren. De negatieve veranderingen vind je eerst in het nieuws, daarna krijg je de interne mail.

    Verder lezen
    Uber2019-09-17
  5. "Top bedrijf om voor te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Snelle groei kun je doormaken bij Uber.

    Minpunten

    Af en toe heel ongestructureerd

    Uber2019-08-12
  6. "Anoniem"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Uber voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Er heerst een gezellige bedrijsfcultuur

    Minpunten

    Niveau van management laat veel te wensen over

    Uber2019-06-26
  7. "Work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Uber

    Pluspunten

    Uber is a company were you can strive for loads of opportunities. And the lunches are great;-)!

    Minpunten

    You need to love the US review apporach

    Uber2018-12-31
  8. "Uber Eats"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales Manager in Parijs
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij Uber gewerkt

    Pluspunten

    Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people Nice atmosphere, like-minded people

    Minpunten

    the salary is not very competitive

    Uber2018-07-08
  9. "Uber"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Uber voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Uitdagende en snelle werkomgeving, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en ownership wordt verwacht van medewerkers. Veel flexibiliteit en mogelijkheden om je allround te ontwikkelen.

    Minpunten

    Je moet binnen deze functie een echte aanpakker zijn. Soms kun je meer tijd kwijt zijn aan adhoc-taken dan je zou wensen.

    Verder lezen
    Uber2018-03-24
  10. Nuttig (1)

    "Account manager UberEATS"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Accountmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als deeltijd bij Uber

    Pluspunten

    Leuk gevarieerd werk, gelijkvloerse cultuur waar samen hard en doelgericht wordt gewerkt. Flexibiliteit is noodzaak, je dag kan er elke dag weer anders uitzien dan verwacht.

    Minpunten

    Er is geen gestructureerd programma voor het opleiden van werknemers, hier zou nog een verbeterslag gemaakt kunnen worden.

    Verder lezen
    Uber2016-11-24
Er zijn 4044 reviews gevonden
</>Embed