Reviews voor Ubisoft | Glassdoor.be

Reviews van Ubisoft

Bijgewerkt op 15 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1260 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
74%
Aanbevelen bij een kennis
91%
Waardeert directeur
Ubisoft CEO Yves Guillemot
Yves Guillemot
741 Beoordelingen
  1. Nuttig (3)

    "Een aantal leuke mensen, maar dat is het enige positieve"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik heb gewerkt bij Ubisoft

    Pluspunten

    Sommige teamleden zijn vriendelijk en behulpzaam internationaal bedrijf, grote naam die goed staat op je cv

    Minpunten

    Loopbaanmogelijkheden - management geeft niet om jou, je carrière of iets dat ermee te maken heeft, je wordt gebruikt en dan weggeworpen wanneer zij dat willen Locatie - heel afgelegen, nergens goede plaatsen om te eten, buiten dan broodjes Salaris - gemiddeld 20-30% lager dan op andere plaatsen voor dezelfde positie (hun excuus: "maar we hebben een geweldige sfeer, en we werken aan geweldige games, daarbij is Newcastle ook goedkoop") Overuren - nodig, gebaseerd op groepsdruk (om eerlijk te zijn was het wel geleidelijk aan het verbeteren) Bedrijfswaarden - niet meer dan enkele mooie woorden aan de muur, NIEMAND geeft erom, niemand zorgt ervoor dat ze worden uitgevoerd Kantoorpolitiek - als je hier graag deel van uitmaakt zal je je volledig thuisvoelen op Reflections, anders stel ik voor dat je hier weg blijft Geen betaalde overuren!!! (behalve voor testers); de tijd waarvoor je wordt vergoed zijn je aantal overuren, gedeeld door 3 (bijvoorbeeld, je doet 15 overuren - je krijgt 5 gratis uren terug, met als maximum 10 dagen)

    Verder lezen
    Ubisoft2014-12-06
  2. "Brand Manager Ubisoft"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Ubisoft

    Pluspunten

    - culture d'entreprise - responsabilités - industrie - excellente pour un stage

    Minpunten

    - salaire en dessous du marché (en Marketing)

    Verder lezen
    Ubisoft2019-08-03
  3. "Equilibre vie professionnelle - vie perso"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Workplace in Montreuil, Île-de-France

    Ik voltijd gewerkt bij Ubisoft voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Bonne ambiance de travail Locaux très sympa Horaire flexible: possibilité de home office RTT Nombreux événements

    Minpunten

    Le manque de communication

    Verder lezen
    Ubisoft2019-07-23
  4. Nuttig (1)

    "Entreprise "tremplin""

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Ubisoft

    Pluspunten

    Bonne ambiance, secteur jeu-vidéo, international

    Minpunten

    Evolution limitée, salaire et reconnaissance

    Verder lezen
    Ubisoft2019-07-29
  5. "Excellente ambiance mais des conditions difficiles"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Testeur, Analyste QA, Dev QA Automatisé in Montreuil, Île-de-France
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Ubisoft voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Excellente ambiance entre collègues et studios - Projets intéressants - Dimension internationale des projets - Grande motivation et esprit de corps dans les studios - Dialogue entre collègues / métiers aisé

    Minpunten

    - Salaires très bas comparé aux équivalents du marché - CDD à répétitions - Grosse charge de travail et équilibre vie pro / perso mauvais - Les promotions / évolutions opaques et aléatoires - Grand turnover des RH : Difficile de discuter avec quelqu'un qui se souviens de vous et de votre profil, donc mauvais suivi de carrière. - Peu / pas de formations - Certaines personnes se permettent des comportement déplacés et au bord de harcèlement, mais sont ignorés, voir promues.

    Verder lezen
    Ubisoft2019-07-23
  6. Nuttig (1)

    "Belle entreprise mais gros problèmes de management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Responsable Communication 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ubisoft voor 5 jaar

    Pluspunten

    13e mois, horaires flexibles, efforts de la communication interne pour créer une ambiance

    Minpunten

    zero autonomie, beaucoup de gens au meme poste depuis 15 ans, donc peu d'ouverture au changement

    Verder lezen
    Ubisoft2019-07-19
  7. "Line producer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Line Producer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Ubisoft voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Projets enthousiasmants, environnement de travail, bienveillance

    Minpunten

    Salaires en dessous du marché

    Verder lezen
    Ubisoft2019-07-04
  8. "Emploie chez Ubisoft"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Ubisoft

    Pluspunten

    Grand bureau à air ouvert. Apprentissage de nouvelle technologies. Stack varié

    Minpunten

    Le salaire est faible relativement à l'industrie

    Verder lezen
    Ubisoft2019-07-04
  9. Nuttig (2)

    "Une société de jeu vidéo humaine"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Gameplay Programmer in Montreuil, Île-de-France
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Ubisoft voor 3 jaar

    Pluspunten

    Possibilité d'une belle carrière Salaire en amélioration récente Environnement multiculturel

    Minpunten

    Demande de la passion et un engagement constant Nécessité d'être flexible

    Verder lezen
    Ubisoft2019-06-17
  10. "Une entreprise qui cultive son esprit familial"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Ubisoft

    Pluspunten

    - Créativité encouragée, méthodes de travail dans l'air du temps - Cadre de travail agréable, évènements réguliers qui fédèrent autour de la marque

    Minpunten

    - Les CDD à répétition

    Verder lezen
    Ubisoft2019-06-22
Er zijn 1260 reviews gevonden