Reviews voor Unify | Glassdoor.be

Reviews van Unify

Bijgewerkt op 7 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 530 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
68%
Aanbevelen bij een kennis
85%
Waardeert directeur
Patrick Adiba
11 Beoordelingen
  1. "Review"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijd gewerkt bij Unify

      Pluspunten

      royaal loon mooie extra legale voordelen

      Minpunten

      De sfeer is er niet goed, ook logisch met de vele herstructureringen die het bedrijf al gekend heeft.

      Unify2016-10-07
    • "Uitdagende tijden | Werk in uitvoering"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Sales Representative in Utrecht
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij Unify voor 3 jaar

      Pluspunten

      Goede teamgeest - leuke werkomgeving

      Minpunten

      HR is niet beschikbaar voor het ondersteunen van werknemers op hoger niveau. Geen beoordelingen, geen toekomstplanning. Maar toch, de middelen zijn de "beste troef" die het bedrijf heeft. Marketing wordt steeds beter, aangedreven door de rebranding, er is nog steeds werk te doen hier. Veel interne politiek en onvoldoende leiderschap van bovenaf.

      Advies aan management

      Maak dingen in orde. Wees duidelijk over hoe de visie wordt geïmplementeerd, voer plannen uit!!! Wees slanker en stort je op het bedrijf.

      Unify2013-10-14
    • "Evolve internationally"

      SterSterSterSterSter
        Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik heb voltijd gewerkt bij Unify

        Pluspunten

        The international structure and consistent product line enables moticated people to make an international carreer.

        Minpunten

        Competitive market, so not ideal for people looking for very long term stability. Is it possible anyway

        Unify2015-12-02
      • "Environment"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Senior Financial Analyst 
        Niet aanbevolen
        Geen mening over directeur

        Ik heb voltijdgewerkt bij Unify voor meer dan 3 jaar

        Pluspunten

        I enjoyed working with my team

        Minpunten

        Company morale is extremely low. No trust in senior management

        Unify2019-06-08
      • "Good, but could be much better"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Scrum Master in Curitiba
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Unify voor 8 jaar

        Pluspunten

        - People - Technologies - Flexible Time

        Minpunten

        - Management - Location - HR - Benefits

        Advies aan management

        After the acquisition by Atos, there is no support from HR. Look for your people, they are your main asset.

        Unify2019-05-29
      • "So far so good."

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Account Manager in Buenos Aires
        Aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Unify voor meer dan een jaar

        Pluspunten

        Good work & life balance.

        Minpunten

        No clear business development for the company in the mid term.

        Unify2019-05-02
      • "impressive heritage"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
        Niet aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht
        Geen mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Unify voor 8 jaar

        Pluspunten

        The tech build by Unify is at a world class level that pretty much no one can match.

        Minpunten

        Unfortunately the lack of empathy within the company, especially after the Atos acquisition, has made it nearly impossible to work.

        Advies aan management

        Trust your people, make your plans for the long term. Practice empathy vs bullying. Making a profit is a result never the goal. The goal should be about creating a safe environment for your people, profit will come from that.

        Unify2019-04-30

        Reactie van Unify

        May 15, 2019Head of HR UCC & Major Events

        Thank you for expressing your concerns. We take your feedback seriously and would ask you to make contact with us in confidence by email at maite.dubearnes@atos.net to continue the discussion.

      • "Good management !!"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Recruiter in Goregaon

        Ik heb voltijdgewerkt bij Unify voor meer dan 3 jaar

        Pluspunten

        Good company to work with. Pressure free work.

        Minpunten

        No cons that I can think of as of now

        Advies aan management

        You can keep supporting the employees as everyday

        Unify2019-03-05
      • "Great company to work for"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Business Development Executive in Irving, TX
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij Unify voor 5 jaar

        Pluspunten

        Company has some amazing products. The executive team and people I work with are very knowledgeable. Work life balance! Use of Circuit so I can be an anywhere worker. We have descent Company Benefits.

        Minpunten

        I do not have any cons at this time to share.

        Advies aan management

        Keep the team focused on company growth.

        Unify2019-02-25
      • "people are nice"

        SterSterSterSterSter
          Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

          Ik heb voltijd gewerkt bij Unify

          Pluspunten

          good location, easy to commute, people are friendly

          Minpunten

          low pay, but lots of work.

          Unify2019-03-04
        Er zijn 530 reviews gevonden