Reviews voor Universiteit Gent | Glassdoor.be

Reviews van Universiteit Gent

Bijgewerkt op 22 mei 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 132 reviews gevonden

3.7
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
80%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Universiteit Gent CEO Anne De Paepe
Anne De Paepe
40 Beoordelingen
  1. "Doctoreren als assistent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Universiteit Gent voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid en autonomie. Flexibele uren en veel vakantiedagen. Afwisseling tussen onderzoek en onderwijs. Mogelijkheden tot zelfontplooiing. Goed nettoloon dat geregeld stijgt.

    Minpunten

    Weinig mogelijkheid om na het mandaat aan de universiteit te blijven werken. Weinig voordelen van alle aard (enkel ecocheques en gratis openbaar vervoer voor woon-werkverkeer).

    Universiteit Gent2018-12-07
  2. "UGent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Universiteit Gent

    Pluspunten

    Veel mogelijkheden tot ontwikkeling, leergerichte sfeer

    Minpunten

    Veel werk voor te weinig personeel

    Universiteit Gent2019-04-02
  3. Nuttig (1)

    "Universiteit Gent"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Professor in Gent
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Universiteit Gent voor 10 jaar

    Pluspunten

    Instituut om trots op te zijn.

    Minpunten

    Ik ervaar geen minpunten aan de universiteit

    Universiteit Gent2019-03-06
  4. "Leerrijke ervaring, zowel op vlak van kennis als persoonlijke ontwikkeling"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik werk voltijd bij Universiteit Gent

    Pluspunten

    Stimulerende en collegiale omgeving; veel vrijheid om je eigen werk in te plannen.

    Minpunten

    Vaak een nogal conservatieve kijk op administratie en organisatie; begeleiding is zeer sterk afhankelijk van promotor dus je moet echt zelf naar opportuniteiten op zoek gaan voor tijdens en na je doctoraat.

    Universiteit Gent2019-03-05
  5. "UGent voor wetenschappelijk medewerker"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Universiteit Gent

    Pluspunten

    Grote organisatie, met talloze onderzoeksgroepen. Afhankelijk van je direct leidinggevende kan je ervaring heel anders zijn. Vanuit de centrale administratie is er veel begeleiding, indien je weet waar je moet zoeken

    Minpunten

    Veel individueel werken, deadlines afhankelijk van direct leidinggevende. Doordat vele collega's doctoraatstudenten zijn, is de werkomgeving jong en heeft het moeite met het behouden van kennis en ervaring.

    Advies aan management

    Evaluatie van vastbenoemde personeelsleden beter aanpakken. Evaluatie van management van departementen overwegen met externe evaluatiediensten. Goede onderzoekers zijn daarom geen goede lesgevers of leidingevenden. Goede leidinggevenden zijn daarom geen goede departementhoofden.

    Universiteit Gent2018-12-12
  6. "ugent"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij Universiteit Gent

      Pluspunten

      flexibel, open uitdagend, motiverend, zelfstandigheid

      Minpunten

      star, log, top down, verder niks

      Universiteit Gent2018-11-25
    • "Relaxte werksfeer"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - PhD Student in Gent
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb gewerkt bij Universiteit Gent voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      Vrijheid qua uren en onderzoek Goed verloond.

      Minpunten

      Professoren managen ook de vakgroepen (is niet altijd een goeie match)

      Advies aan management

      Laat vakgroepen managen door managers en niet per se door professoren

      Universiteit Gent2018-11-16
    • "werknemer A niveau Vlaamse overheid"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij Universiteit Gent

      Pluspunten

      verlofdagen, flexibele uurregeling, dicht bij huis

      Minpunten

      strak beleid, weinig ruimte voor eigen initiatief, nog te veel doordrongen van politiek

      Advies aan management

      leer van de privé sector

      Universiteit Gent2018-11-09
    • "Fijne werkgever"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Doctoraatskandidaat in Gent
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij Universiteit Gent voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      Fietsvergoeding, flexibiliteit, vrijheid, salaris, dertiende maand.

      Minpunten

      Weinig begeleiding, moeilijk voor buitenlanders, weinig internationaal, omgang met gender en diversiteit, tijdelijke contracten.

      Universiteit Gent2018-09-20
    • Nuttig (1)

      "Test"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk deeltijd bij Universiteit Gent

      Pluspunten

      Werken bij Universiteit Gent biedt veel Vrijheid goed salaris intellectueel uitdagend flexibel

      Minpunten

      weinig doorgroeimogelijkheden, geen toekomst, logge structuur, bij andere bedrijven is bv. doctoraat niet zoveel waard

      Universiteit Gent2018-08-22
    Er zijn 132 reviews gevonden