Reviews voor VMware | Glassdoor.be

Reviews van VMware

Bijgewerkt op okt 22, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
86%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
VMware CEO Pat Gelsinger
Pat Gelsinger
2.31 Beoordelingen
  1. "Goede portfolio, matig lokaal management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij VMware

    Pluspunten

    Goede product portfolio, product ontwikkelingen in lijn met markt.

    Minpunten

    Versplinterde organisatie met kleine koninkrijkjes. Lokale organisatie verliest aansluiting bij Corporate visie.

    Advies aan management

    Wordt geen ORACLE.

    VMware2019-07-09
  2. "VMware"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij VMware

    Pluspunten

    financieel sterk, solide bedrijf met een sterke toekomst

    Minpunten

    productreeks wordt te divers

    Advies aan management

    Houd je ogen op de zaken

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    VMware2014-12-18
  3. "Buiten de software is er geen visie."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Senior Consultant 
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij VMware

    Pluspunten

    Werken met de modernste technologie, meedoen in de voorhoede van virtualisatie-werk, geweldige en omvangrijke projecten voor klanten, dit alles maakt het de moeite waard om te werken voor VMware. Zelfs in dit economisch klimaat kunnen we voor projecten naar alle delen van EMEA reizen.

    Minpunten

    Zeer weinig sterk leiderschap. HR behandelt medewerkers alsof we blij zouden moeten zijn om te werken voor VMware. Heel slecht resource management. Een groot aantal projecten en toch hebben mensen weinig factureerbare uren. Te veel managementlagen! Op bepaalde terreinen wordt gesneden in de personeelsvoordelen, en we krijgen te horen dat we geluk hebben dat we een baan te hebben.

    Advies aan management

    Breng je zaken op orde. De mensen zijn je kapitaal! Behandel ze als zodanig. Luister naar je medewerkers, de meeste consultants lopen ook al lang mee in het bedrijfsleven. En vergeet niet: de besten vertrekken altijd het eerst! Ontwikkel een duidelijke visie, niet een die klinkt alsof hij is gekopieerd van een website of een boek.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    VMware2009-08-13
  4. "Société dynamique et motivante"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Systems Engineer in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VMware

    Pluspunten

    Une société en évolution permanente, moteur d'innovation sur le marché de l'IT. Le CEO est un visionnaire que l'on suit avec grand plaisir. Les moyens et outils mis à disposition des employés sont modernes et de bonne qualité. Il est facile d'accéder à des formations sur les produits de la société mais également des formations portées sur le développement personnel. Le bien-être des employés est une priorité.

    Minpunten

    Plusieurs réorganisations ont laissé des employés de grande valeur sur le carreau malgré des chiffres en croissance constante. Personne n'est jamais à l'abri d'une réorganisation qui pourrait impacter son emploi. Les perspectives d'évolution sont obscures. La plupart des jobs sont déjà joués avant même d'être publiés (comme dans beaucoup de boites).

    VMware2019-09-20
  5. "Bon"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Localizer in Milton Keynes, Engeland

    Ik heb voltijdgewerkt bij VMware voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Très bons avantages d'entreprise super.

    Minpunten

    Aucun inconvénient tout est bon.

    Advies aan management

    Tout es bon

    VMware2019-06-16
  6. "Très belle techno, un environnement de travail inhumain"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    Huidige werknemer - Commerciale in Parijs
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VMware voor 5 jaar

    Pluspunten

    L'argent, le logo sur le CV, les avantages

    Minpunten

    La pression, le coté inhumain, la politique interne prend le pas sur l'écoute des clients. La charrette annuelle en fin de fiscal peut vous laisser sur le carreau

    Advies aan management

    ne pas faire la chasse aux anciens. penser bienveillance et non pas que résultat et carrière

    VMware2019-02-06
  7. "Entreprise très enrichissante"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij VMware

    Pluspunten

    CE, salaire, voyages, primes d'intéressement et d'activité

    Minpunten

    manque d'ambiance et d'unité

    VMware2018-10-26
  8. Nuttig (6)

    "Avant vente généraliste. Une boîte avec une vision, une stratégie et des moyens !"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Ingeneiur Avant Vente in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VMware voor 8 jaar

    Pluspunten

    Des conditions de travail assez sympathiques, babyfoot, fruit, formations, CE, etc... Un salaire correct et un équilibre entre la vie privé et la vie professionnelle très correcte.

    Minpunten

    La pression trimestrielle du au fait que l'entreprise étant cotée en bourse, les actionnaires attendent leurs dividendes. Mais qu'elle SOCIETE n'a pas cette pression aujourd'hui ?

    VMware2015-10-22
  9. Nuttig (1)

    "Mon expérience chez VMware a été très satisfaisante."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Parijs
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij VMware voor 8 jaar

    Pluspunten

    J'y ai travaillé pendant 8 ans et j'ai eu plusieurs promotions. J'ai occupé plusieurs fonctions et j'ai beaucoup aimé que les évolutions se fassent rapidement. Ils mettent vraiment l'accent sur la formation des employés et le développement des compétences

    Minpunten

    Cela peut être un environnement stressant à cause des changements d'organisation fréquents.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    VMware2014-02-23
  10. "Au summum de la technologie, mais pas ma meilleure expérience en terme de gestion"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Ingénieur principal Systèmes in Parijs
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij VMware voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Les technologies de VMware sont incroyables, la vision de l'entreprise est stimulante et vous donne envie de travailler pour vos supérieurs.

    Minpunten

    Comme l'entreprise est en pleine croissance, la pression est souvent mise sur les vendeurs, en particulier en fin de trimestre, ce qui est normal ; la gestion de la pression n'est cependant pas toujours adéquate.

    Advies aan management

    Considérez vos employés comme des humains, pas comme des ressources

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    VMware2013-12-20
Er zijn 4471 reviews gevonden