Reviews voor VMware | Glassdoor.be

Reviews van VMware

Bijgewerkt op 24 jun 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 4296 reviews gevonden

4.2
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
85%
Aanbevelen bij een kennis
96%
Waardeert directeur
VMware CEO Pat Gelsinger
Pat Gelsinger
2182 Beoordelingen
  1. "VMware"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb gewerkt bij VMware

    Pluspunten

    financieel sterk, solide bedrijf met een sterke toekomst

    Minpunten

    productreeks wordt te divers

    Advies aan management

    Houd je ogen op de zaken

    VMware2014-12-18
  2. "Buiten de software is er geen visie."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Consultant 
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij VMware

    Pluspunten

    Werken met de modernste technologie, meedoen in de voorhoede van virtualisatie-werk, geweldige en omvangrijke projecten voor klanten, dit alles maakt het de moeite waard om te werken voor VMware. Zelfs in dit economisch klimaat kunnen we voor projecten naar alle delen van EMEA reizen.

    Minpunten

    Zeer weinig sterk leiderschap. HR behandelt medewerkers alsof we blij zouden moeten zijn om te werken voor VMware. Heel slecht resource management. Een groot aantal projecten en toch hebben mensen weinig factureerbare uren. Te veel managementlagen! Op bepaalde terreinen wordt gesneden in de personeelsvoordelen, en we krijgen te horen dat we geluk hebben dat we een baan te hebben.

    Advies aan management

    Breng je zaken op orde. De mensen zijn je kapitaal! Behandel ze als zodanig. Luister naar je medewerkers, de meeste consultants lopen ook al lang mee in het bedrijfsleven. En vergeet niet: de besten vertrekken altijd het eerst! Ontwikkel een duidelijke visie, niet een die klinkt alsof hij is gekopieerd van een website of een boek.

    VMware2009-08-13
  3. "Bon"

    SterSterSterSterSter
      Voormalige werknemer - Localizer in Milton Keynes, Engeland

      Ik heb voltijdgewerkt bij VMware voor meer dan 3 jaar

      Pluspunten

      Très bons avantages d'entreprise super.

      Minpunten

      Aucun inconvénient tout est bon.

      Advies aan management

      Tout es bon

      VMware2019-06-16
    • "Très belle techno, un environnement de travail inhumain"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      Huidige werknemer - Commerciale in Parijs
      Niet aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij VMware voor 5 jaar

      Pluspunten

      L'argent, le logo sur le CV, les avantages

      Minpunten

      La pression, le coté inhumain, la politique interne prend le pas sur l'écoute des clients. La charrette annuelle en fin de fiscal peut vous laisser sur le carreau

      Advies aan management

      ne pas faire la chasse aux anciens. penser bienveillance et non pas que résultat et carrière

      VMware2019-02-06
    • "Entreprise très enrichissante"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik heb voltijd gewerkt bij VMware

      Pluspunten

      CE, salaire, voyages, primes d'intéressement et d'activité

      Minpunten

      manque d'ambiance et d'unité

      VMware2018-10-26
    • Nuttig (6)

      "Avant vente généraliste. Une boîte avec une vision, une stratégie et des moyens !"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Ingeneiur Avant Vente in Parijs
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij VMware voor 8 jaar

      Pluspunten

      Des conditions de travail assez sympathiques, babyfoot, fruit, formations, CE, etc... Un salaire correct et un équilibre entre la vie privé et la vie professionnelle très correcte.

      Minpunten

      La pression trimestrielle du au fait que l'entreprise étant cotée en bourse, les actionnaires attendent leurs dividendes. Mais qu'elle SOCIETE n'a pas cette pression aujourd'hui ?

      VMware2015-10-22
    • Nuttig (1)

      "Mon expérience chez VMware a été très satisfaisante."

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Parijs
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij VMware voor 8 jaar

      Pluspunten

      J'y ai travaillé pendant 8 ans et j'ai eu plusieurs promotions. J'ai occupé plusieurs fonctions et j'ai beaucoup aimé que les évolutions se fassent rapidement. Ils mettent vraiment l'accent sur la formation des employés et le développement des compétences

      Minpunten

      Cela peut être un environnement stressant à cause des changements d'organisation fréquents.

      VMware2014-02-23
    • "Au summum de la technologie, mais pas ma meilleure expérience en terme de gestion"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Ingénieur principal Systèmes in Parijs
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik heb voltijdgewerkt bij VMware voor meer dan 5 jaar

      Pluspunten

      Les technologies de VMware sont incroyables, la vision de l'entreprise est stimulante et vous donne envie de travailler pour vos supérieurs.

      Minpunten

      Comme l'entreprise est en pleine croissance, la pression est souvent mise sur les vendeurs, en particulier en fin de trimestre, ce qui est normal ; la gestion de la pression n'est cependant pas toujours adéquate.

      Advies aan management

      Considérez vos employés comme des humains, pas comme des ressources

      VMware2013-12-20
    • "Une entreprise qui ne cesse d'innover et s'adapte en permanence au marché."

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Commercial 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij VMware voor 3 jaar

      Pluspunten

      En tant que vendeur, vous avez toujours un produit innovateur à vendre. Beaucoup d'information disponible pour vous former. La direction vous donne beaucoup de responsabilité et vous laisse de la liberté. Les salaires sont bons.

      Minpunten

      L'assignation de quotas n'est pas une science exacte, cependant chez VMare c'est souvent injuste.

      Advies aan management

      Continuez le bon travail. Faites attention à l'assignation de quotas

      VMware2013-02-15
    • "Travailler chez Vmware signifie participer à une (r)évolution continue de l'informatique."

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Architecte d'entreprise in Parijs
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij VMware voor 3 jaar

      Pluspunten

      La société et ses produits. Les personnes de VMware sont passionnés.

      Minpunten

      Vmware croît rapidement, parfois l'organisation interne "est en cours".

      VMware2012-10-07
    Er zijn 4296 reviews gevonden