Reviews van Vermaat Groep

3,6

66% zou aanbevelen aan een kennis

(91 reviews in totaal)

Ivo Steffens

Onvoldoende gegevens om goedkeuring van de directeur te tonen

42% positieve zakelijke vooruitzichten

Vermaat Groep heeft een werknemersbeoordeling van 3,6 van 5 sterren, op basis van 91 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Vermaat Groep is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Restaurants, cafés en catering (3,7 sterren).

Reviews per functie

91 reviews
3,0
11 apr 2026

prima baan

Pluspunten

veel vrije tijd en flexibliteit

Minpunten

hoge werkdruk op verschillende locaties

4,0
10 feb 2026

Great place to work

Pluspunten

Freedom, opportunities, innovation, culture, colleagues

Minpunten

Salary, location, growth, velocity, content

Reactie van Vermaat Groep
3mo
Beste collega, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring binnen Vermaat! Fijn om te horen dat je al een lange tijd met veel plezier bij Vermaat werkt en voornamelijk de mogelijkheden, vrijheid en cultuur/collega's waardeert. We nemen je overige punten mee, we zullen kijken hoe we hierin kunnen blijven verbeteren. Dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
27 jan 2026

Top!

Pluspunten

Geweldige organisatie, werk er met veel plezier.

Minpunten

Ben ik nog niet tegen gekomen.

Reactie van Vermaat Groep
3mo
Beste collega, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring binnen Vermaat! Fijn om te horen dat je al een lange tijd met veel plezier bij Vermaat werkt.
Weergave: 1 - 3 van 91 reviews

Glassdoor heeft 131 reviews over Vermaat Groep die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Vermaat Groep. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Vermaat Groep bij je past.