Reviews van VeroTech

Reviews per functie

12 reviews
1,0
23 okt 2020

Solliciteer rechtstreeks voor de klant...

Pluspunten

Het projectwerk zelf is bij interessante klanten.

Minpunten

-Laag startloon & geen echt loonbeleid (5% opslag is het hoogste dat ik gehoord heb van collega's). -Wettelijk minimum aan verlof. -Geen respect voor de werknemers. -Starre & nodeloze extra administratieve last. -Geen opleidingen -Jaarlijks vertrekt ongeveer de helft van het personeel. Dit bedrijf is een body shop die gewoon komt tussen jou en het bedrijf waarvoor je zou willen werken.

2,0
3 mrt 2024

Pluspunten

They do organize some events for their employees but they are few of them during the year.

Minpunten

Salary is way down and their aren't even that many fringe benefits, even with other concultancy firms this will be better. They also just view you as a number, I had many troubles with quiting there and even after I left they tried to not pay out some cheques.

1,0
20 dec 2023

Pluspunten

- interessante projecten bij klanten

Minpunten

Laag startloon & geen echt loonbeleid (5% opslag is het hoogste dat ik gehoord heb van collega's). -Wettelijk minimum aan verlof. -Geen respect voor de werknemers. -Starre & nodeloze extra administratieve last. -Geen opleidingen -Jaarlijks vertrekt ongeveer de helft van het personeel. -doen moeilijk bij vertrek ipv vlotte professionele afhandeling Dit bedrijf is een body shop die gewoon komt tussen jou en het bedrijf waarvoor je zou willen werken.

Weergave: 1 - 3 van 12 reviews

Glassdoor heeft 39 reviews over VeroTech die anoniem zijn geplaatst door werknemers van VeroTech. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of VeroTech bij je past.