Reviews voor Vodafone | Glassdoor.be

Reviews van Vodafone

Bijgewerkt op 2 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.8
77%
Aanbevelen bij een kennis
88%
Waardeert directeur
Vodafone CEO Nick Read (no image)
Nick Read
442 Beoordelingen
  1. "leuke werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Sales in Weert, Antwerpen
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Vodafone voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    leuke werksfeer en collega's om mee te werken

    Minpunten

    het werk werd snel saai

    Vodafone2017-11-08
  2. "sales advisor"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk deeltijd bij Vodafone

    Pluspunten

    Goede leercurve, leuk team, goede trainingen

    Minpunten

    salaris is basic en is deels op targets gebaseerd. Dit kan de overhand hebben waardoor er meer op zwaarder wegende punten wordt overgewaardeerd.

    Verder lezen
    Vodafone2019-09-04
  3. "Marketing machine en goede leerschool"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Product Marketing Manager in Amsterdam

    Ik heb deeltijdgewerkt bij Vodafone voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Ondanks dat telecom aanbieders niet veel meer kunnen dan elkaar op de voet volgen is deze organisatie snel en inventief. Ongelofelijke goede sfeer ondanks hoge werkdruk

    Minpunten

    Er wordt weinig aan talent management gedaan. Intern carrière maken ligt volledig aan je eigen initiatief

    Verder lezen
    Vodafone2019-08-14
  4. "vodafone"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Vodafone

    Pluspunten

    mate van flexibiliteit, high tech environment

    Minpunten

    niet altijd een duidelijke visie ; interactie tussen teams

    Vodafone2019-08-09
  5. "Ik moest iets schrijven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Medewerker Klantenservice in Maastricht
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Vodafone voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Thuis werken mogelijk Fijne collega’s

    Minpunten

    Doorgroeimogelijkheden zijn helaas maar minimaal

    Verder lezen
    Vodafone2018-11-05
  6. "Interessant en dynamisch bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Woordvoerder in Amsterdam
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Vodafone voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    - Groot A-merk met dito kansen en uitdagingen - Prachtige locatie in Amsterdam (gaan nu wel verhuizen naar Utrecht) - Telecomwereld (tegenwoordig in feite een IT-bedrijf) is een interessante sector waarin veel verandert - Vodafone liep voorop mbt het nieuwe werken en biedt mogelijkheden om zelf te bepalen hoe je je werk/privé balans wilt organiseren. Dat is overigens niet voor iedereen weggelegd.

    Minpunten

    - Is uiteindelijk een groot, beursgenoteerd bedrijf. Daarin moet je je senang voelen

    Verder lezen
    Vodafone2018-09-05
  7. "Goed bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij Vodafone

    Pluspunten

    Fijne werkgever Leuke collegas Prima bedrijf

    Minpunten

    Doorgroei naar hoofdkantoor was lastig. Weinig kansen

    Vodafone2018-05-24
  8. "Goed bijbaantje"

    SterSterSterSterSter
    • Carrière­mogelijkheden
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Vodafone

    Pluspunten

    Ervaring - Omgeving - sfeer - teamverband - leuke prijzen te winnen

    Minpunten

    Werkdruk - resultaatgerichtheid - periodieke daling bezoekers - loon - systemen

    Verder lezen
    Vodafone2018-05-23
  9. "Prima"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Vodafone

    Pluspunten

    Leuke collega's, mooi kantoor, lekker eten

    Minpunten

    Senior management is alleen met zichzelf bezig

    Verder lezen
    Vodafone2018-05-24
  10. Nuttig (2)

    "Afmatten en wegwezen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Project Manager in Maastricht
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Vodafone voor 8 jaar

    Pluspunten

    Goede betaling. Mooie kantoren/werkplekken.

    Minpunten

    Vanwege redijke goede vergoeding zit je in een gouden kooi, maar niers is gericht op de werknemer ook al doet men wel alsof dat het geval is.

    Verder lezen
    Vodafone2018-04-27
Er zijn 74 reviews gevonden