2,030 nov 2023Software engineerHuidige werknemerRabatAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntengood people and good vibes with coworkersMinpuntensalary is not that good and too much stressMeer weergevenReactie van AFD.TECH2yHello, Thank you for your feedback. Please don't hesitate to talk to your manager if you feel any stress or pressure. We remain at your disposal !Meer weergeven
5,017 mrt 2022Fiber engineerHuidige werknemerFrance, IDAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGood working environment , cool peopleMinpuntenWorkload , that’s all I can think ofMeer weergevenNuttigDelen1Reactie van AFD.TECH4yBonjour, merci pour votre témoignage sur votre expérience chez AFD.TECH ! Bonne continuation dans la team : )Meer weergeven
3,014 okt 2018Anonieme werknemerVoormalige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenSalaris was niet genoeg voor de verantwoordelijkhedenMinpuntenGoed management en de werkomgeving is vriendelijkMeer weergevenNuttigDelen