Een erg leuke plek om te werken, met interessante collega's - werkgeversreview Senior Software QA Engineer bij ActiveVideo

7 mei 2019

Pluspunten

Het bedrijf is veel veranderd de afgelopen 3 jaar. Na een aantal interne veranderingen heeft het de omslag gemaakt van een traditioneel startupbedrijf naar een voorspelbaar doch nog steeds flexibel softwarebedrijf. Tijdens dit proces is het soort mensen wat zich aangetrokken voelt tot de stijl van werken veranderd, en de mensen die vanaf het begin meer affiniteit voelden met het startup-gevoel hebben het bedrijf verlaten. In plaats daarvan hebben er een hoop nieuwe slimme mensen met een gevarieerde achtergrond zich bij het bedrijf aangesloten, en de sfeer is goed. Het management is erg open over alles wat te maken heeft met zaken en financiën en we maken nu gebruik van een schappelijke en transparante prestatiebeoordeling, iets dat ik niet kan zeggen over veel andere bedrijven. Het is ook gemakkelijk om een impact te maken indien je een sterk gevoel van eigenaarschap hebt en indien je vecht voor wat je zou willen doen – de mensen zijn erg ontvankelijk voor initiatief. Daarenboven is er een zeer goede werk/privé-balans! Als je kinderen hebt, gezondheidsproblemen, of wanneer je gewoon een dagje vrij wilt hebben zal je hierin geen problemen ondervinden (gezond verstand is daarbij wel benodigd natuurlijk :D).

Minpunten

Het bedrijf heeft een onevenredig grote klant die graag zijn best doet en hoewel dat veel inkomsten genereert, dicteert het ook ongeveer 50% van waar we aan werken. Het is aan jou om je goed beargumenteerde en gepassioneerde ideeën voor de andere 50% rond te krijgen.

Ontdek andere reviews over ActiveVideo

31 mei 2024

Pluspunten

Good benefits and flexible management stafff

Minpunten

A lot of time traveling on the road for clients

3,0
14 mei 2024

Pluspunten

Great work life balance and open to remote work

Minpunten

No gym, no 401k matching