Pluspunten
Niet meer zo veel als we eerlijk zijn
Minpunten
Nou, waar te beginnen? Overgenomen door Applovin, ik weet zeker dat ze er spijt van hebben, wat ze ontdekten was: 1. Ongebreideld nepotisme 2. Ongekwalificeerd management vanwege bovenmatig wijdverbreid nepotisme 3. Algemene incompetentie, vooral in Berlijn. Dankzij de Duitse arbeidswetgeving onontslagbaar, tot nu toe, heeft Applovin het op de een of andere manier voor elkaar gekregen 4. Je moet in principe de juiste relaties hebben als je vooruit wilt komen, managers zullen hun favorieten beschermen, het maakt niet uit wat je doet, het gaat erom wiens kont je kust. Op dit punt betwijfel ik of je überhaupt vooruit kunt komen. De enige mensen die overblijven zijn ja-knikkers/-vrouwen 5. OUDE, gestandaardiseerde technologie, die niemand echt meer wil of nodig heeft 6. De hele MMP-sector is in feite voorbij Veel recensies geven Applovin de schuld, maar deze problemen zijn er altijd geweest, vooral in de afgelopen 3-4 jaar. Het bedrijf had geluk dat het gered werd door de overname, oprichters werden rijk, werknemers werden genaaid. Als je naar de concurrentie kijkt, wil/heeft niemand dit meer nodig. De industrie is verder gegaan.