Good trust on people / management a bit micro - werkgeversreview International Recruitment Consultant bij Approach People Recruitment

3,0
22 nov 2024

Pluspunten

- they give you your chance - you develop your own portofolio - very good system of comission - very good team spirit / nice coworkers

Minpunten

-inequalities between some employees - micromanagement sometimes

Reactie van Approach People Recruitment
1y
Hi, Thank you for your feedback! Our goal is to create an environment where everyone can thrive, and we continuously work on improving our management approach. If you have any suggestions or specific points you’d like to share, feel free to reach out, we’d love to hear your thoughts! Best regards, The Approach People Recruitment Team

Ontdek andere reviews over Approach People Recruitment

13 mrt 2025

Pluspunten

Ik geniet enorm van mijn eerste ervaring in de wereld van recruitment als Talent Acquisition Consultant. De functie heeft me waardevolle inzichten gegeven in het vinden van talent, het voeren van sollicitatiegesprekken en het samenwerken met hiring managers. Ik waardeer de dynamische omgeving, de continue leermogelijkheden en de mogelijkheid om echt impact te maken door toptalent te matchen met de juiste functies. Het team is ondersteunend en het bedrijf bevordert een positieve werkcultuur. Ik kijk ernaar uit om verder te groeien in dit vakgebied!

Minpunten

Eerlijk gezegd heb ik geen minpunten te noemen. Het bedrijf biedt een fijne werkomgeving, ondersteunend leiderschap en volop doorgroeimogelijkheden. Mochten er zich uitdagingen voordoen, dan worden die snel en constructief aangepakt.

19 mei 2025

Pluspunten

De collega's, de projecten, de commissies

Minpunten

je moet wel hard werken