De mensen zijn goed, maar het management/de cultuur creëren een giftige werkomgeving. - werkgeversreview Technische ondersteuning bij Autel

3,0
10 jun 2022

Pluspunten

Familieomgeving. Iedereen staat heel dicht bij elkaar. In ieder geval op de afdeling waar ik werkte.

Minpunten

Het salaris is echt laag. De verhogingen zijn laag. Je moet het werk van 4 mensen doen voor een loon dat niet eens voor 1 persoon geldt. Iedereen is altijd gestresst. Het hoofdkantoor communiceert niet goed, problemen worden niet opgelost en de technische ondersteuning blijft bij de klanten. De HR-afdeling is een grap. Lady is er nooit en reageert nooit op eventuele vragen die u heeft. Het management belooft je de wereld en geeft je het werk om jezelf te ‘bewijzen’, maar je ziet nooit de loonsverhoging. Als je toevallig voor een loonsverhoging vecht, krijg je misschien een paar centen.

Ontdek andere reviews over Autel

22 jan 2026

Pluspunten

Great community very supportive and comfortable work space.

Minpunten

Nothing bad to say at all

3,0
8 aug 2025

Pluspunten

Company has a loose attendance policy, multiple people with over 30 absences a year and not even a write up. DEI compliant, regularly hires felons. Yearly raises.

Minpunten

No training, there is very limited room for growth. You work 9am to 6pm no way to schedule around it without using your PTO. There is alot of gossip and internal theft.