Pluspunten
Het was fijn om naar mijn werk te kunnen lopen, want ik woonde in de stad. Dat was het zo'n beetje.
Minpunten
Waar te beginnen? Het eerste jaar dat ik bij Axalta werkte, nam ik de werklast van twee andere mensen op me. Ze hebben een functie geschrapt en mij het werk gegeven. Later moest iemand met ziekteverlof gaan en ze vroegen me om de werkdruk op te nemen terwijl ze gehandicapt waren. Zeker! Ik ben een teamspeler en bereid om dat te doen. Tegen de tijd dat het eerste jaar ten einde liep, ging ik naar mijn jaaroverzicht en was geschokt toen ze me vertelden dat ik niet genoeg deed en dat ik het moest opvoeren. Ik hoopte hun hulp te krijgen om wat hoger onderwijs te krijgen, zodat ik binnen het bedrijf kon doorstromen en kreeg te horen dat ik vanwege mijn gebrek aan eigenaarschap in mijn baan niet zou worden ondersteund bij mijn inspanningen. Mijn leidinggevende vertelde me dat ze 'me onder haar hoede wilde nemen' en me tot een betere werknemer wilde vormen. Wat voor haar moet zijn geweest om me tot haar assistent te maken en me ervan te weerhouden te proberen andere assistent-functies te bekleden die in het bedrijf vrijkwamen. Ik heb nog nooit een baas gehad waarvan ik dacht dat hij een bullebak was, tot Axalta. Toen ik naar HR ging om mijn zorgen over haar te uiten, resulteerde het enige dat een paar dagen later in mijn tweede negatieve functioneringsgesprek. Hoewel het niet echt een functioneringsgesprek was. Het was meer een reeks vragen over Axalta (d.w.z. hoeveel werknemers ze hebben, wat ze doen, enz.) En wat ik denk dat mijn CEO zoekt in een werknemer. Ik had mijn jaren aan e-mails en steun meegebracht die andere collega's me hadden gestuurd omdat ik goed werk had geleverd. Ze wilde ze niet eens aankijken. Ze gaf me mijn test en stuurde me op weg. Onnodig te zeggen dat er nooit een loonsverhoging is gegeven. Axalta wordt geleid door de mentaliteit dat hun werknemers pionnen zijn. Elke persoon is vervangbaar en de mensen in het bedrijf vinden het heerlijk om elkaar in de rug te steken. Toen ik daar voor het eerst begon te werken, kreeg ik te horen dat "ze je onder de bus zal gooien als er geen bus komt" met betrekking tot een collega. Velen van hen wezen er graag op wat anderen verkeerd doen om de ogen van zichzelf af te wenden. Er zijn bepaalde werknemers die het hogere management als onvervangbaar beschouwt, en het was irritant omdat diezelfde mensen de eersten waren die hun werk op anderen schoven. Als je een harde werker bent, doe dan geen moeite om Axalta te interviewen. Je zult nooit gewaardeerd worden voor wat je ze kunt bieden.