5,023 mrt 2024Agile project coordinatorHuidige werknemer, meer dan 1 jaarMontréal, QCAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGreat work life balance Growth opportunities are available Lots of events No micromanagementMinpuntenNo RRSP match provided to employeesMeer weergevenReactie van Aylo2yThank you for taking the time to give us your feedback. We are taking your comments seriously as we are always striving to improve.Meer weergeven
5,03 jul 2024Qa automation engineerHuidige werknemer, meer dan 1 jaarCyprus Heights, UTAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenWork environment ethics and growthMinpuntenCannot work from abroad for long timeMeer weergevenNuttigDelenReactie van Aylo1yThank you for taking the time to give us your feedback. We are taking your comments seriously as we are always striving to improve.Meer weergeven
1,031 jan 2025Project managerVoormalige werknemer, meer dan 1 jaarAustin, TXAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenNone…not one person was good to work withMinpuntenLegit everything about it is evilMeer weergevenNuttigDelenReactie van Aylo1yThank you for taking the time to give us your feedback. We are taking your comments seriously as we are always striving to improve.Meer weergeven