Een kijk in de 'gouden kooi' - werkgeversreview Anonymous bij BHP

1,0
5 sep 2012

Pluspunten

Vergoeding (omdat de meeste functies erg makkelijk zijn, zijn weinigen bereid slecht te spreken over deze zakkenvullersorganisatie). De meeste collega's waren zeer kundige en dynamische individuen. Wanneer je tot het management behoort, wordt je rijkelijk beloond en ben je haast ongenaakbaar tijdens ontslagrondes.

Minpunten

- Kantoorpolitiek die zo erg is dat meritocratie wel een grap lijkt. - Middenmanagement beschikt over weinig diversiteit, macht, loyaliteit (naar hun werknemers) of EQ in hun midden. - De organisatie heeft de naam 'plat' te zijn, maar de bureaucratie werkt verlammend. - Ontzettend arrogant, management van bovenaf probeert alles te micromanagen en controleren. - De beste en slimste mensen die ik heb ontmoet hadden één ding gemeen: ze vertrokken. Zij die bleven waren vaak de *meest* incompetente mensen die je je kunt voorstellen.

Ontdek andere reviews over BHP

28 jun 2025

Pluspunten

great olace to work at

Minpunten

Good traing but okay salary

3,0
27 mei 2026
Anonieme werknemer

Pluspunten

Some good co-workers and good challenges

Minpunten

Leadership in the Tucson office is highly political and unprofessional. Feedback is not given directly. Local leadership is more interested in Linkedin posting and image, rather than anything of substance.

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle