Pluspunten
Gisteren markeerde mijn mijlpaal van 1 jaar met Barclay Simpson en het was het beste jaar van mijn professionele leven. Ik begon als Resourcer en werd al snel binnen 6 maanden gepromoveerd tot een AC. Dit was niet mogelijk geweest zonder de omgeving van Barclay Simpson en de huidige medewerkers die allemaal iedereen steunen. Barclay Simpson onderscheidt zich met kop en schouder van alle rekruteringsbedrijven. Dit bedrijf is helemaal geen stijl van micromanagement. Iedereen is professioneel, zeer deskundig binnen zijn markten en ook als managers. Barclay Simpson heeft veel werknemers die al zoveel jaren bij het bedrijf en hun markt werken. Dit was een enorm voordeel voor mij, wat betreft het leren en benutten van hun vaardigheden en ervaring. De CEO is altijd binnen handbereik en staat open voor nieuwe ideeën van alle niveaus. De training en ontwikkeling is fantastisch evenals de backoffice ondersteuning. Dit bedrijf biedt iets dat de rest niet kan en dat is uw geestelijke gezondheid. Je wordt niet uitgebrand of met de grond gelijk gemaakt, je gaat met een lach op je gezicht naar huis. Wat zeer zeldzaam is in onze branche. Bedankt Barclay Simpson voor een fantastisch jaar, hier zijn er nog veel meer!
Minpunten
Ja, het kantoor is een beetje oud, maar we verhuizen binnenkort naar een nieuw levendig kantoor.