3,017 jan 2023Marketing events specialistVoormalige werknemer, meer dan 3 jaarWilmington, NCAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspunten- vibrant office environment - dynamic set of tasksMinpunten- overwhelming amount of work - not enough support - compan growing too fast - Inefficient managementMeer weergevenReactie van Biocomposites2yThank you for your response, we really do welcome and value your feedback, and this will be taken on board.Meer weergeven
4,017 sep 2024Sales representativeHuidige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenFlexibility and good work life balanceMinpuntenNo direct commission, rely on distributor repsMeer weergevenNuttigDelenReactie van Biocomposites1yThank you for your feedback, we appreciate you taking the time to review.Meer weergeven
3,013 nov 2025Product specialistVoormalige werknemer, meer dan 1 jaarDetroit, MIAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenWork- life balance is greatMinpuntenLoyalty to bad distributor partnersMeer weergevenNuttigDelen