Blijf weg - werkgeversreview Business Developer bij Bitpanda

1,0
26 jun 2022

Pluspunten

De mensen die er werken zijn echt gepassioneerd over hun werk, maar na een paar maanden wordt hun passie naar beneden getrapt door C-level managers.

Minpunten

Half juni zeiden ze dat ze geen mensen ontslaan en slechts 1 week later werden ongeveer 600 (37%) van alle werknemers ontslagen.

Reactie van Bitpanda
3y
Hallo daar - Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen. Bij Bitpanda geloven we sterk in eerlijkheid en transparantie, en we willen ervoor zorgen dat dit een billijke werkplek voor iedereen is. Daarom denken we dat het essentieel is dat al onze mensen vrijuit kunnen spreken en Radical Candor gebruiken om op een open, respectvolle manier geïnformeerde meningen te delen. We weten ook dat bij Bitpanda zijn, betekent dat dit niet uw typische zakelijke 9 tot 5 is en dat onze panda's er alles aan doen om de lat steeds hoger te leggen. Dit is de reden waarom het recente nieuws vooral pijn deed, omdat het betekent dat we enkele van de beste die er zijn moeten loslaten. Maar omdat we sterk geloven in een volledig open, eerlijke en transparante omgeving en ons inzetten om dingen op de juiste manier te doen, niet op de gemakkelijke manier, wilden we ervoor zorgen dat dit moeilijke nieuws zo transparant mogelijk werd gebracht. Helaas konden we dit vanwege wettelijke beperkingen niet op de meest persoonlijke manier communiceren die we hadden gewild. Terwijl we de wereldgebeurtenissen en de marktomstandigheden aandachtig volgden, hopend op een ommekeer, moesten we helaas realistisch zijn en onze strategie heroverwegen. Daarom hebben we deze moeilijke beslissing genomen om ervoor te zorgen dat we volledig weerbestendig zijn om door de huidige storm in de markt te navigeren en er financieel gezond uit te komen om onze missie voort te zetten. We begrijpen dat tijden als deze de toekomst onzeker kunnen maken. We willen u echter verzekeren dat deze eenmalige maatregelen geen invloed zullen hebben op de groeimogelijkheden die we onze Panda's altijd hebben gegeven. We zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat hier zijn de beste investering in jezelf blijft en dat Bitpanda een billijke werkplek voor iedereen is. We weten tenslotte dat de groei van onze getalenteerde mensen op de Bitpanda-bus zal betekenen dat we vooroplopen in het aanbieden van nieuwe producten en diensten en helpen om beleggen voor iedereen toegankelijk te maken.

Ontdek andere reviews over Bitpanda

1 mei 2025

Pluspunten

good work enviroment and growth opportunities are immense

Minpunten

Nothing to say as a con ,

Reactie van Bitpanda
11mo
Hi former intern, thank you for your review. Happy to hear that you had the opportunity to grow with us and learn something for your future career. We are proud being part of your career journey and wish you all the best for your future. Kathy, on behalf of the Talent Acquisition Team
11 sep 2023
Anonieme werknemer

Pluspunten

Openminded people, diverse team, good corporate culture, many benefits

Minpunten

I did not witness any