Alles prima tot recente ontslagen - werkgeversreview Product Manager bij Bitpanda

2,0
4 jul 2022

Pluspunten

Mensen die hier werkten Cultuur (vóór ontslagen) Kantoor in Wenen (geweldig!)

Minpunten

Hypergrowth Communicatie van ontslagen Salaris (aan de onderkant van de markt)

Reactie van Bitpanda
3y
Hallo Panda - We zijn blij te horen dat je geniet van ons nieuwe hoofdkantoor in Wenen, de cultuur die we samen bij Bitpanda hebben opgebouwd en samen met je mede-panda's. We weten dat het recente nieuws voor velen als een schok is gekomen. Ook de huidige omvang van de marktsituatie was voor ons verrassend en onmogelijk volledig te voorspellen. Helaas betekende dit dat we snel moesten handelen met een eenmalige korting op ons team. Deze moeilijke beslissing is genomen om ervoor te zorgen dat we als financieel gezond bedrijf deze storm kunnen doorstaan en trouw blijven aan onze missie om beleggen voor iedereen toegankelijk te maken. Bij Bitpanda zetten we ons in om een werkomgeving te creëren die altijd open, eerlijk en volledig transparant is. Daarom zouden we willen dat onze communicatie over deze eenmalige afbouw persoonlijker had kunnen zijn, zonder dat er nog vragen overblijven. Helaas was dit niet mogelijk vanwege de verschillende lokale jurisdicties en strikte wettelijke beperkingen. Het is begrijpelijk dat het moeilijk is om zoveel getalenteerde teamleden te zien vertrekken. Maar we weten ook dat de fantastische cultuur hier alleen maar zal blijven evolueren en sterker zal worden met onze ongelooflijke panda's. Tot slot, bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening hier met ons te delen. Onthoud dat als er iets is waarover u contact met ons wilt opnemen of uw mening wilt delen, neem dan gerust contact op met ons People Team via peopleteam@bitpanda.com — ze staan altijd voor u klaar!

Ontdek andere reviews over Bitpanda

1 mei 2025

Pluspunten

good work enviroment and growth opportunities are immense

Minpunten

Nothing to say as a con ,

Reactie van Bitpanda
11mo
Hi former intern, thank you for your review. Happy to hear that you had the opportunity to grow with us and learn something for your future career. We are proud being part of your career journey and wish you all the best for your future. Kathy, on behalf of the Talent Acquisition Team
11 sep 2023
Anonieme werknemer

Pluspunten

Openminded people, diverse team, good corporate culture, many benefits

Minpunten

I did not witness any