De Panda's kunnen echt op hun gemeenschap rekenen - werkgeversreview Verkoop/bedrijfsontwikkeling bij Bitpanda

1 nov 2023

Pluspunten

Als iemand die onlangs de overstap naar Barcelona heeft gemaakt om zich bij het Bitpanda-team aan te sluiten, kan ik niet anders dan mijn enthousiasme delen over de uitzonderlijke onboarding-ervaring. Het bestaande ondersteuningssysteem heeft mijn overgang ongelooflijk soepel gemaakt, en de Bitpanda-gemeenschap is niet alleen vriendelijk; het is levendig en klaar om te helpen bij elke beurt. Wat nog spannender is, is de sfeer van groei die Bitpanda koestert. Het is een dynamische omgeving waar individuen volop kansen krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Dit maakt het een inspirerende plek voor iedereen die zijn horizon wil verbreden.

Minpunten

In de geest van volledige transparantie is het de moeite waard te vermelden dat het onboardingproces juridische en financiële controles omvat, wat enige tijd kan duren en soms een beetje frustrerend kan zijn. Het is echter essentieel om te begrijpen dat deze controles plaatsvinden om het hoogste niveau van beveiliging en betrouwbaarheid voor de investeringsapplicaties van Bitpanda te garanderen.

Ontdek andere reviews over Bitpanda

1 mei 2025

Pluspunten

good work enviroment and growth opportunities are immense

Minpunten

Nothing to say as a con ,

avatar
Reactie van Bitpanda
11mo
Hi former intern, thank you for your review. Happy to hear that you had the opportunity to grow with us and learn something for your future career. We are proud being part of your career journey and wish you all the best for your future. Kathy, on behalf of the Talent Acquisition Team
11 sep 2023
Anonieme werknemer

Pluspunten

Openminded people, diverse team, good corporate culture, many benefits

Minpunten

I did not witness any

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle