17 feb 2023
Reactie van Bitrise
3yBedankt voor de feedback, er staan wat constructieve dingen in waar we aan kunnen werken om te verbeteren. Het is echter een beetje teleurstellend dat dit niet werd gedeeld toen je nog bij Bitrise werkte, omdat we samen aan de oplossingen hadden kunnen werken. Om enkele van de door u aan de orde gestelde punten aan te pakken, zal ik beginnen met te zeggen dat u gelijk heeft!! We hebben het niet altijd goed, dit is in lijn met onze bedrijfsfilosofie om te herhalen, falen, stijgen, herhalen. We realiseren ons dat niet iedereen mee kan in deze filosofie en we wensen hen succes op hun gekozen pad. Wat betreft het specifieke punt over verkoopgarantie, bieden we wat we noemen een "ramp" -periode om verkopers in staat te stellen het product en het bedrijf te leren kennen. We eren deze periode waarin u 100% van de beoogde commissie ontvangt. De opstartperiode kan per rol verschillen, maar het uitgangspunt is hetzelfde: het geeft het verkoopteam de tijd om zich te concentreren op het aan de gang krijgen in plaats van onmiddellijk verantwoordelijk te zijn voor een quotum. Af en toe bieden we ook SPIFFS aan als extra stimulans. Het lijkt erop dat we dit niet duidelijk aan u hebben gecommuniceerd, aangezien er aan uw kant enige verwarring lijkt te bestaan over hoe ons commissieplan werkt. We zullen hiervan leren en onze interne communicatie rond provisieplannen verbeteren. We zijn er trots op een volledig externe organisatie te zijn en je hebt gelijk dat sommige van onze teams Co Working-ruimtes gebruiken voor die teams die samen willen komen. Nogmaals, het is teleurstellend dat u uw bezorgdheid niet heeft geuit terwijl u voor Bitrise werkte, terwijl we samen een oplossing hadden kunnen vinden. Nogmaals, we zullen leren van deze feedback en kijken welke verbeteringen kunnen worden aangebracht. Ik ben het 100% eens met uw feedback over ons toegewijde Solutions Engineering-team, ze doen geweldig werk voor Bitrise en we hebben het geluk dat we een team met een lange diensttijd hebben dat echt is afgestemd op de missie, visie en waarden van Bitrise. Het is altijd jammer als een ervaring eindigt zoals deze, Bitrise zal van deze ervaring leren en uw feedback gebruiken om onze aanpak te verbeteren. We hopen dat u het beste uit uw tijd bij Bitrise kunt meenemen in uw toekomstige rollen.