3 mei 2021
Reactie van Boels
5yHallo, Bedankt voor je eerlijke feedback en de tijd die je hebt genomen om dit te doen. We begrijpen dat klanten soms niet zo vriendelijk kunnen zijn. We zijn allemaal mensen en soms hebben we allemaal een slechte dag. Verder is het zo dat ook Boels Rental, net als ieder ander bedrijf, werd en wordt beïnvloed door Covid. Dat is iets waar we allemaal mee te maken hebben. En we begrijpen dat dat helemaal niet makkelijk is! We hopen dat je het begrijpt. Eindelijk wat betreft uw advies. Allereerst bedankt door uw advies te delen. We werken er hard aan om onze voorwaarden te verbeteren. Een eerste stap was het introduceren van onze functiematrix en salarisschalen zodat er transparantie is. Nu zijn we constant aan het kijken hoe we de omstandigheden kunnen verbeteren. Als u wilt, raden we u aan contact met ons op te nemen om uw feedback en advies verder te bespreken. U kunt contact met ons opnemen via recruitment@boels.com. Nogmaals bedankt voor uw feedback, Recruitment team - Boels Eefke Beelen