Best vreselijk. Overal voortrekken en vergelding - werkgeversreview Software ontwikkelaar bij Booking.com

1,0
4 jul 2018

Pluspunten

Het bedrijf voorziet in een fatsoenlijk verhuis pakket Serveren goede lunch Wordt voorzien van goede hardware.

Minpunten

Als je wordt overgeplaatst begint de ellende. Je begint met werken in een bedrijf met veel arrogante personen. Een paar trainingen worden voorzien en dat is alles. Voortrekken is de essentie van de relaties Dus de meeste managers zijn goede vrienden. Meeste van het management is incompetent. Veel senior ontwikkelaars die helemaal niet coderen maar andere mensen lastigvallen door te beledigen of uit te dagen. Hele hele slechte sfeer op kantoor. Heel gehorig en oncomfortabel. De regels voor medewerkers. Ik was verbaasd over hoe ze met mensen omgaan. De receptionist kan zeggen "je bent dom" als je alleen maar een vraag stelt. Ik zie veel mensen met een burn-out en mentale problemen dus het wordt een uitdaging om daar te werken. Ik adviseer om niet met je manager te praten vanwege vergelding. Ze luisteren naar je en gebruiken alles wat je gezegd hebt tegen je. Wees op je hoede.

Reactie van Booking.com
7y
Deze feedback wordt zeer gewaardeerd. We zijn teleurgesteld over de ervaring die u hier heeft gehad. Houd er rekening mee dat managers die handelen uit vergelding onaanvaardbaar en volledig in strijd zijn met onze waarden. We keuren dit soort gedrag niet goed en moedigen dit niet aan. We vragen u contact op te nemen met onze vertrouwelijke 24-uurs Ethics & Compliance-hulplijn, zodat we dit verder kunnen onderzoeken. We nemen dit soort meldingen serieus en er zal actie worden ondernomen als er bewijs wordt gevonden. Veel dank, The People Team bij Booking.com

Ontdek andere reviews over Booking.com

30 mei 2026

Pluspunten

Great, definitely recommend if looking for start up

Minpunten

No cons all pros only

Reactie van Booking.com
3d
Hi, thank you for the wonderful feedback! We're so glad to hear that Booking.com has been a great fit for someone with a startup mindset. Our culture of experimentation and innovation is something we're really proud of, and it's great to know it resonates. We hope you continue to thrive here! The Booking.com team
3,0
4 jun 2026

Pluspunten

Flexibility, make your own schedule

Minpunten

NO learning and development Opportunities for growth often required moving into a different role or team found the compensation to be below market