Geweldig bedrijf om voor te werken, jouw bijdrage telt - werkgeversreview Productmanager bij Booking.com

10 jan 2013

Pluspunten

De mogelijkheid om bedrijfsbeslissingen te nemen op een vrij laag niveau - goede ideeën worden vrij snel opgepikt. De impact van je werk voor klanten is zichtbaar, het geeft me het gevoel dat ik echt kan bijdragen. De sfeer is open en de organisatie is vlak, je kan iedereen alles vragen, en mensen willen je graag helpen. Data gedreven beslissingen helpen hier. Leuke mensen om mee te werken.

Minpunten

Het is niet altijd duidelijk wat van je verwacht wordt: je bent zelf verantwoordelijk om te beslissen wat je moet doen om jouw inspanningen succesvol te maken. De focus ligt erg duidelijk bij de klant en je wordt beoordeeld op de return on investment van de tijd die je nodig had - er is maar weinig ruimte om zelfs maar een beetje aan te modderen (zelfs al is dit op langere termijn een voordeel).

Ontdek andere reviews over Booking.com

30 mei 2026

Pluspunten

Great, definitely recommend if looking for start up

Minpunten

No cons all pros only

avatar
Reactie van Booking.com
2d
Hi, thank you for the wonderful feedback! We're so glad to hear that Booking.com has been a great fit for someone with a startup mindset. Our culture of experimentation and innovation is something we're really proud of, and it's great to know it resonates. We hope you continue to thrive here! The Booking.com team
3,0
4 jun 2026

Pluspunten

Flexibility, make your own schedule

Minpunten

NO learning and development Opportunities for growth often required moving into a different role or team found the compensation to be below market

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle