Pluspunten
Voordelen zijn redelijk goed. Ik kan niet klagen over het voordelenpakket dat Calpine biedt. Elk jaar maak ik tot het uiterste gebruik van het medische aspect van het pakket. Werkomgeving / Mensen: Over het algemeen geniet ik echt van het personeel waarmee ik dagelijks werk. Iedereen wil zijn best doen en wil dat de apparatuur zo betrouwbaar en veilig mogelijk werkt. Zoals alles hebben we allemaal 'onze momenten', dus ik zeg, beschouw het soms meer als een disfunctioneel gezin. We staan altijd achter elkaar. Werkschema: hier genieten we van een 7-op / 7-off ploegendienst, wat betekent dat een persoon 7 dagen achter elkaar werkt en vervolgens 7 dagen vrij neemt. Spoel herhalen. Zolang we volledig bemand zijn, krijg je eigenlijk om de week alle 7 dagen vrij. Mooi hoor!!
Minpunten
Het grootste nadeel van een onafhankelijke energieproducent als Calpine in het bijzonder is het gebrek aan middelen aan de personeelskant. Calpine is er trots op dat ze met zo min mogelijk mensen het meeste vermogen kan genereren. Ondertussen moet het personeel veel "hoeden" dragen en meerdere "hoeden" dragen {hoeden zijn verantwoordelijkheden vanuit een andere functie]. Dit wordt gevoeld door alle werknemers per uur en de eerste paar managementniveaus. Het is moeilijk om het personeel te hebben met de vereiste vaardigheden om verouderde faciliteiten in stand te houden en tegelijkertijd te proberen concurrerend te blijven in een zich ontwikkelende markt. Werving - Calpine moet naar mijn mening beter zijn met werving in het algemeen. Er moet een strategie worden geïmplementeerd om nieuw talent binnen te halen om de vergrijzende beroepsbevolking te vergroten.; meer een jaarronde aanpak.