Een geweldige plek om te werken! - werkgeversreview Director, Supply Chain Transformation bij Capgemini Invent

18 sep 2024

Pluspunten

Werken bij Capgemini Invent is tot nu toe een zeer lonende ervaring geweest. Vanaf (zelfs vóór) dag één voelde ik me welkom en onderdeel van een community die echt waarde hecht aan ieder individu. De ondernemende geest hier is tastbaar, innovatie en creativiteit op elk moment. Diverse teams verrijken niet alleen de werkomgeving, maar stimuleren ook ons succes. Capgemini's duurzaamheidsagenda is een andere reden waarom ik blij ben om deel uit te maken van deze organisatie. De toewijding van het bedrijf om advies te geven over duurzame praktijken en de proactieve benadering van milieuverantwoordelijkheid zijn echt inspirerend. Bij Capgemini Invent zit u aan het stuur om de toekomst te krijgen die u wilt. De mogelijkheden voor groei en ontwikkeling zijn eindeloos en de steun van het leiderschap is onwankelbaar. Als u op zoek bent naar een plek waar u kunt gedijen en echt impact kunt maken, dan is Capgemini Invent de plek om te zijn!

Minpunten

Het is een grote netwerkorganisatie, zonder duidelijk gestructureerde en afgebakende rollen en verantwoordelijkheden waarmee je moet kunnen samenwerken.

Ontdek andere reviews over Capgemini Invent

28 jan 2026

Pluspunten

It was really great there

Minpunten

It was a long commute sometimes

3,0
13 jun 2026

Pluspunten

Great atmosphere from day to day employees/ coworkers Nice restrooms… Great break rooms, Free drinks and snacks, as this used to be a vending machine until it started costing money.. especially the Austin office. Great receptionist, she was amazing always made sure every employee felt welcomed and ready to work

Minpunten

Terrible management, I mean seriously it’s a joke, you would think corporate America has been shaped slightly different but Jeesh, the Austin office is of two demographics, As this company is really only 2 demographics sadly that is what is pushed on the US side, aside from developers whom are wonderful from the UK house.